C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

104 ❌105 WSLIK Server Files ✅ 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tek sıkıntı bulamadım yeni petler syserr veriyor monster bulunmadığı için onları nereden bulabilirim?
Hatirladiğim kadariyla navicatta pet ismini bul orda folder yazan bi yer olması lazım onu stray_dog yap syserr vermez fakat kostüm taktiğinda bineğe in bin hafif bi geri tetikleme var onuda çözmen lazım

@nebisenol123 source build için önerdiği makineyi indirdim kurdum sorunsuz halletim teşekkür ederim ilgi için
Rica ederim. İlk işin gcc sürümünü yükseltmek olsun. Yorumları okuduysanız eğer şu an ki gcc sürümünden dolayı core düşmesi sorunu var. Şu an gcc4.8 kullanıyor. Gcc4.9 sürümüne yükselttiğinizde bu sorun ortadan kalkacaktır.

çok sağol hocam valla hiç bakmamıştım yorumlara teşekkür ederim sürümü yükselteyim ozaman
sürümü yükselt petlerdeki syserrleri çöz offlineshopu kaldır güncel great kur fixlerini at ve filesin fixlerini gözden geçir bu filesle server açıldı patladı server

o serveri patlatan mutlaka okuyordur bu mesajı burdan validesine hürmetler kulakları iyi çınlıyodur milletin emeğiyle oynayan antenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri