HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Direk alıp kullanırsan tabi patlarXD ofline shop bugunu bulamazsın aç o svyi patlasımda görürsün atmayı kardeşim.

BEN KULLANMADIM Kİ XD SENİ UYARIYORUM İYİ OKU O BUG LARI BULDUKTAN SONRA DİREK SİLDİM FİLESİ.Direk alıp kullanırsan tabi patlar![]()
Silmene ne gerek var ki hocamBEN KULLANMADIM Kİ XD SENİ UYARIYORUM İYİ OKU O BUG LARI BULDUKTAN SONRA DİREK SİLDİM FİLESİ.
Offline Shop kaldır. CH düşmesi içinde gcc49 kur bitti gitti.Sorun bi onla bitse temiz paylaşmamış.Silmene ne gerek var ki hocamOffline Shop kaldır. CH düşmesi içinde gcc49 kur bitti gitti.
Bilgisayarım olsa sorunlarını çözüp paylaşıcam gcc49 kurup syser veren petler data/monster run komutu olmadığı için syser veriyor bunları yapıp kullana bilirsin Şuanda 2 aya yakın bu files üzerinden acilan bi oyun var Gcc49 kurup sorunsuz kullanıyor filesi şuanda sorunsuz files paylasani görmedim 1 2 sorunu zor görüp silmeyin filesi 1 2 düzenlemeyle sorunsuz oyun açarsınızSorun bi onla bitse temiz paylaşmamış.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)