- Konular
- 126
- Online süresi
- 21g 46275s
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 13
- Başarım Puanı
- 139
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 1,973
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
teşekkür ederiz görüşleriniz içinöncelik ile form kurallarına uyarak ve formda bizlere böyle bir emeklerinizi sunarak serverınızı tanıtmanız bizleri kendi adıma konuşmak gerekir ise beni etkiledi reklam sunumunuz gayet iyi oyundaki performanslarınız oyunculara sunduğunuz performanslarda gayet iyi umut ediyorum geleceğe imza atacaksınız bu şekilde devam ederseniz büyük bir server kitlesine ulaşım sağlayacabilirsiniz emeklerinize ve ekip arkadaşlara teşekkür ederim
- Konular
- 35
- Online süresi
- 8g 15233s
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 133
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 3,702
- DevLira
- 0
OYUNDA İTEM LEVEL SKİLL KAYBI OLUYOR REBOOTTAN SONRA (BÜYÜTÜLECEK BİŞEY YOK DİYORLAR)
- Konular
- 10
- Online süresi
- 27279s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Öncelik İle Merhabalar Bu Zamana Kadar Yaptığımız Bakım Ve Yenilikler'de Güncelleme Yaptığımız'da Oyuncularımızın Giden Eşyalarını Loglar Kontrolünü sağlayarak Geri Taktim Ettik. Sizler Gibi Oyuncu Arkadaşlarımız Aşağıdaki Gördüğünüz Görseller'de Size Paylaşım Yaptıklarını Görüyorum.Sizler Sabah Yaşanmış Bir Olayı ( EKİBİMİZ TARAFINCA ) Değil Sizler Gibi Oyuncu Arkadaşlarınız ve Arkadaşlarımız İle Konuşmuşsunuz Sonra Konumuzun Altına İftira Atmanıza Gerek Yoktur Bizler Oyun Yönetimi Olarak Sizlere Böyle Bir Söylenti'de Bulunmadık Kanıtımız Buyrun.OYUNDA İTEM LEVEL SKİLL KAYBI OLUYOR REBOOTTAN SONRA (BÜYÜTÜLECEK BİŞEY YOK DİYORLAR)
- Konular
- 25
- Online süresi
- 1g 49348s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 103
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 313
- DevLira
- 0
günceldir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)