Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Scomp Bağlantısını Edinme
Mezar'dan asansörle çıkın ve Rüzgârlı Harabelere doğru ilerleyin, sizi bekleyen tüm Fırtına Birlikleri'ni ortadan kaldırın ve daha önce alamadığınız bazı öğeleri almak için yeni Kuvvet İtme Yeteneğinizi kullanın. Başlamak için sola gidin ve içinde Osmiridium Işın Kılıcı Malzemesi olan bir Sandık bulunan ikinci platforma sizi uçurmak için rüzgarı kullanın.
Aşağı inin ve artık Force Push ile kırılabilecek bir duvar bulacağınız harabelerin girişine gidin, Zeffo Rituals Force Echo'yu toplamak için içeri girin. Şimdi yukarı çıkın ve başka bir duvarı açın, mermileri saptırarak droidi çıkarın ve ardından buzlu yoldan Weathered Monument'a doğru kaydırın, aşağı indirin ve Force Push'u kullanarak kırık duvarı açın.
İçeri girin ve BD-1'in Scomp Bağlantısını tuttuğu için kontrol etmenizi istediği bir iş istasyonu bulmak için yolu takip edin, takıldıktan sonra odanın girişine doğru ilerleyin, ancak kaptığınızdan emin olun Occulation Mantis Paint Job ile Göğüs yolda.
İmparatorluk Karargahı aracılığıyla macera
Zip hattını aşağıya alın ve sonra sağa giderek BD-1'in artık erişilebilir kapıyı açmasına izin verin, içinde Duty ve Resolve II Işın Kılıcı Anahtarını içeren bir Sandık olacak, odadan çıkın ve sonuna kadar sola gidin ve İmparatorluk Karargahı.
İçeride, tüm Stormtrooper'ları öldürmek için size ateşlenen tüm mermileri geri çekmeniz ve yönünü değiştirmeniz gerekecek, bunlar temizlendikten sonra, bir Meditasyon Noktası bulmak için girişin yanındaki kapıyı açması için BD-1'i alın Eksik Artifact Force Echo ile birlikte. Odadan çıkın ve dışarıya çıkan bir yol bulmak için düz ilerleyin, tırmanana kadar çıkıntının karşısına geçin.
Jotaz'ın muhafızları indirmesini bekleyin ve sonra onu ele geçirin, Force Slow'u kullanarak etrafında dönün ve ona saldırın. Kafasına geri döndükten ve sağa döndükten sonra, soldaki fanı yavaşlatın ve yukarı çıkın, sağa devam edin ve korumaları çıkarın ve sonra bir kestirme yol açacak bir asansörü indirmek için tekrar sağa gidin.
Asansörü geri alın ve BD-1'in sizin için kapıyı açmasını sağlayın, bu düşmanı yenmek için Purge Trooper Commander'ı ele geçirmek için içeri girin, bu oldukça basittir, çünkü onu yandan itebilir veya sadece kullanabilirsiniz. Yavaşlatmaya zorlayın ve onu öldürmek için 2-3 kez saldırın. Trooper'ı indirdikten sonra, Wall Run sağa doğru ilerleyin ve bir Çarpışma Alanına doğru Buzlu bir yoldan gitmek için etrafındaki yolu izleyin.
Kaza Sitesini Keşfetme
Şu anda ulaşabileceğiniz yalnızca birkaç şey var, ancak başlangıç olarak, suya dalın ve görüşme bittikten sonra Greez'i arayarak gemi hakkında konuşabileceğiniz gemiye doğru yüzün. soldaki daireye girin ve Jotaz'ı çıkarın.
Daireden çıkın ve sola ilerleyin ve diğer tarafa doğru yüzün, sizi bekleyen iki Phillak'ı çıkarın ve ardından Swoop BD-1 Derisini almak için Sandığı açın, alanın arkasına gidin ve başka bir Jotaz çıkarın , şimdi yukarı çıkın ve Hiper Çelik Panço içeren ikinci bir Sandık bulmak için sağa gidin.
Aşağı inip ilk Jotaz'la savaştığınız yere geri dönün ve ardından kemerin tepesine çıkmak için kırık zemin parçasına tırmanın, sola gidin ve bir kısayolu etkinleştirmek için bir ipi kesin, şimdi sağa gidin ve yolu takip edin Hayat Özü ve Survivor Force Echo'yu bulmak için etrafta.
Memorial Force Echo'yu bulmak için aşağıya inip yüzün ve ardından tepeden aşağı su basmış bir mağaraya doğru yürüyün, devam edin ve Boğulmuş Güç Yankısı ile karşılaşacaksınız, bir Meditasyon Noktası bulmak için ilerleyin.
Buz Mağarasında Gezinme
Sizi Buz Mağaralarına götürecek olan soldaki buzlu patikayı aşağı kaydırın, inişten hemen sonra gidin ve etraftaki yolu takip edin ve sonunda bekleyen iki düşmanın olduğu bir bölgeye ulaşacaksınız, onları dışarı çıkaracak ve bir Sandığı açmak için sağa gideceksiniz. Arcetron Işın Kılıcı Malzemesini içerir.
Aşağı inin ve düz gidin, Roket Süvarisine dikkat edin ve yukarı çıkın, şimdi asansörü yukarı kaldırın ve sonra bir kısayol elde etmek için kapıyı açın. Başka bir buzlu yoldan aşağı kaydırın ve yolunuzu tıkayan tekerlekleri yavaşlatmak ve boşluklardan atlamak için Kuvvet Yavaşlatma Yeteneğini kullanın.
Sol mağara kafasına geri döndüğünüzde, içinde iki düşman bulunan bir odaya düşene kadar yolu takip edin, onları dışarı çıkarmak için onları kenara doğru çekip, onları yandan zorla itin. Düşmanlarla ilgilenildikten sonra, Finding Artifacts Force Echo'yu ve ayrıca Cerakote Lightsaber Malzemesi ve Bestine BD-1 Skin'i içeren iki Sandık toplayabileceksiniz.
Şimdi öndeki kapıyı açın ve Memur Krane Force Echo'yu bulmak için şimdi açık alana kafa ile uğraşıldıktan sonra duvardan çarparak gelen Jotaz'ı çıkarın. Mağaraya geri dönün ve Rocket Trooper ile savaştığınız yere kadar olan yolu takip edin ve asansörü dış dünyaya geri götürün.
Boss: AT-ST
Mantis'e yaklaşırken bu gezegenin patronu AT-ST ile karşılaşacaksınız, neyse ki bu düşmanı ortadan kaldırmak çok zor değil ama yine de dikkat etmeniz gereken birkaç şey var.
Uzakta dururken, AT-ST size biraz hasar vermek için ona yöneltebileceğiniz mermiler atar, normal mermileri ateşledikten sonra size roket atmaya çalışır, bu fırsatı kullanın patronun içine doğru ilerlemek ve birkaç saldırı almak için Yavaşlatmaya Zorlamak.
AT-ST çok sayıda el bombası atacağı için burada bitmiyor, burada Patlama yarıçapından biraz hasar vermek veya yuvarlanmak için el bombalarını patronun içine Zorla itmeyi deneyebilirsiniz. Bu patrona karşı kullanabileceğiniz son bir seçenek, onu dengesini bozmak için ona Force Push yeteneğini kullanarak ona vurma fırsatı vermektir.
Boss çıkarıldıktan sonra Mantis'e gidin ve Holotable'ı Kashyyyk'e gitmek için kullanın.