HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kabuk Mobilya Seti: Tüm Öğeler + Çeşitler Nasıl Üretilir ve Elde Edilir
Kabuk Mobilya Seti: Tüm Öğeler + Çeşitler Nasıl Üretilir ve Elde Edilir
Kabuk Mobilya Seti Eşyaları + Varyasyonların Listesi
Aşağıdaki tam liste şu ana kadar Animal Crossing: New Horizons'da bulduğumuz tüm normal Shell Furniture Set öğelerini, her bir öğenin ekran görüntülerini, her bir öğeyi yapmak için ihtiyaç duyduğunuz işçiliği ve özelleştirebileceğiniz tüm varyasyonları içerir.Ayrıca burada ayrı Yaz Kabukları Kendin Yap El İşçiliği Tarifler ve Nasıl Elde Edilir kılavuzumuzda yer alan Yaz mevsimine özel üretim malzemesi olan mavi Yaz Kabukları kullanılarak üretilebilecek Kabuk öğeleri olduğunu unutmayın.
Kabuk Kemeri Nasıl Yapılır
Kabuk Kemerini yapmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 3 Deniz Salyangozu
- 3 Venüs Tarağı
- 3 Kum Doları
- 3 Mercan
- 3 Dev Deniz Tarağı
- 3 Cowrie
Tüm Shell Arch Varyasyonları
Shell Arch, herhangi bir çalışma tezgahında ek Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kabuk Yatak Nasıl Yapılır
Kabuk Yatağı yapmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 5 Dev Deniz Tarağı
- 3 Kil
- 4 Taş
Tüm Shell Yatak Çeşitleri
Kabuk Yatak, herhangi bir çalışma tezgahında ek Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kabuk Halı Nasıl Yapılır
Aşağıdaki işçilik malzemeleri, Shell Rug'ı yapmak için gereklidir:
- 3 Dev Deniz Tarağı
Kabuk Çeşmesi Nasıl Yapılır
Kabuk Çeşmesini yapmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 5 Dev Deniz Tarağı
- 3 Taş
Tüm Kabuk Çeşmesi Varyasyonları
Kabuk Çeşmesi, herhangi bir çalışma tezgahında ek Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kabuk Lambası Nasıl Yapılır
Kabuk Lambasını yapmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 2 Dev Deniz Tarağı
- 3 Kil
Tüm Kabuk Lamba Çeşitleri
Kabuk Lambası, herhangi bir çalışma tezgahında ek Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kabuk Bölümü Nasıl Yapılır
Kabuk Bölmesini oluşturmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 4 Venüs Tarağı
- 4 Kabuklu
Tüm Kabuk Bölüm Varyasyonları
Kabuk Bölümü, herhangi bir çalışma tezgahında ek Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kabuk Hoparlörü Nasıl Yapılır
Kabuk Hoparlörü yapmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 3 Kabuklu
- 2 Demir Nugget
Tüm Shell Hoparlör Varyasyonları
Kabuk Hoparlörü herhangi bir çalışma tezgahında ek olarak Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kabuk Tabure Nasıl Yapılır
Kabuk Taburesini yapmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 5 Cowrie
Tüm Shell Tabure Varyasyonları
Shell Tabure, herhangi bir çalışma tezgahında ek Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kabuk Tablosu Nasıl Yapılır
Kabuk Tablosunu oluşturmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 7 Kum Doları
- 3 Kil
Tüm Kabuk Tablo Varyasyonları
Kabuk Tablosu, herhangi bir çalışma tezgahında ek Kahverengi, Pembe, Sarı, Mor ve İnci varyasyonlarına özelleştirilebilir. Aşağıdaki tasarımlara göz atın:Kumsal Zemin Nasıl Yapılır
Kabuk Kemerini yapmak için aşağıdaki üretim malzemeleri gereklidir:
- 1 Deniz Salyangozu
- 1 Venüs Tarağı
- 1 Kum Doları
- 1 Mercan
- 1 Dev Deniz Tarağı
- 1 Cowrie
Kabuk Mobilya Kendin Yap Tarifler Nasıl Elde Edilir
Animal Crossing: New Horizons'ta Shell Furniture DIY Crafting Recipes'i bulmanın ve almanın birkaç farklı yolu var, ancak ne yazık ki çoğu tamamen rastgele ve iyi şansa güveniyor.Uçan Balon Sunar
Adanızın üzerinde uçan tüm Balon Hediyeleri (Tavşan Günü sırasındaki gibi etkinlik balonları hariç), diğer birçok öğenin yanı sıra bir Kabuk Mobilyası DIY İşçiliği tarifini düşürme şansına sahiptir! Ne elde edeceğinizi kontrol etmenin bir yolu yok, bu yüzden şanslı olana kadar onları vurmaya devam edin.
Plaj Mesajı Şişeleri
Yeni bir Mesaj Şişesi eşyası genellikle adanızın sahilinde günde bir kez ve bazen Nook Miles Biletleri ile gizemli adalarda bulunabilir. Bu şişelerin her zaman bir Shell Furniture DIY Crafting tarifi içerme şansı vardır!Evlerde Zanaat Yapan Köylüler
Bazen köylülerinizi evlerinin içindeki tezgahta ustalıkla keşfedebilirsiniz ! Bunu fark ederseniz, onlarla konuştuğunuzdan ve üzerinde çalıştıkları yeni öğe için DIY Crafting tarifini öğrendiğinizden emin olun. Bunun bir Shell Furniture ürünü olması mümkündür.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)