Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

104-105 Wslik Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Dostum :D yani benim filesi indirip level araılığını değişmişsinde hiçbir extra sistem eklememişsin.
prim kasmayamı çalışıyorsunuz anlamadım
Prim kasıcak olsam bu files yada senin üzerinden mi kasarım sence ? mağduriyetimi bildirip düşürdüm buraya filesi soranlar oldugu icin 50 online kaldırmıyıcak files yapman da ayrı bir ironi sanırım :)

Son düzenleme:
Prim kasıcak olsam bu files yada senin üzerinden mi kasarım sence ? mağduriyetimi bildirip düşürdüm buraya filesi soranlar oldugu icin 50 online kaldırmıyıcak files yapman da ayrı bir ironi sanırım :)
hiçbirşeyini değişmemişsiiniz bu şekilde forum kurallarında aynı filesi paylaşmak yasaktır.
Bilgin varsa bikaç sistem eklede belki açık durur

hiçbirşeyini değişmemişsiiniz bu şekilde forum kurallarında aynı filesi paylaşmak yasaktır.
Bilgin varsa bikaç sistem eklede belki açık durur
Oyun yapısını 104 * 105 'e Cekip Dönüşüm itemleri damageleri wslik bilege göre ayarladım hazır alıp kurulup start verilicek hale getirdim paylaşımı yasak ise kaldırabilir forum yetkilileri :)

Oyun yapısını 104 * 105 'e Cekip Dönüşüm itemleri damageleri wslik bilege göre ayarladım hazır alıp kurulup start verilicek hale getirdim paylaşımı yasak ise kaldırabilir forum yetkilileri :)
Açıkcası bazı arkadaşlar umutun yaptıklarını dahi bilmediği için, bence kaldırılmamalı.
Eğer ki files 50 veya 100 üstü onlineyi kaldıramıcak derecedeyse kimseye yazık olmasın.
Yok şunu değiştirmemiş yok bunu eklememiş böyle sf mi olur demeyin, kalsın kime ne zararı var? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri