Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı SIFIR ALT YAPI VS FORMDAKİ ALT YAPILAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mettleshade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba hayırlı akşamlar,

Soru çok basit aslında bende biraz temizlik sorunu var yani gereksiz dosyaları tutmayı hiç sevmem o yüzden formdaki altyapıları kullanmak istemiyorum bu yüzden iki gündür sıfır altyapı oluşturmayı araştırıyorum ve çok şey buldum.

Daha önceden çok uğraştım çok temiz bir files hazırladım nerdeyse piyasadaki fileslerle eşit sistemlere denkti fakat ortaklarım sorun çıkardıgı için sildim bütün emekledi şimdi tekrar heves ettim fakat birkaç sorum var.

1 : Sıfır alt yapı oluşturup mu devam etmeliyim yoksa olan bi altyapıyla mı
Bu sorumun nedeni 2014 sızdırılan Kraizy.tgz dosyaları ile oluşturcam fakat şuanki sistemleri kabul etmiyormuymuş neymiş öyle bişey duydum doğru mu ?

2 : freebsd 12 ile mi devam etmeliyim 9 ile mi ?
3 : mysql ile mariadb nin ne farkı var performans açısından çok etkliliyor mu
4 : her sistemi kabul etmesi için hangi ayarlardan yola çıkmam lazım 34k 40k farklarından ötürü sistem kabul etmeme sorunları varmış doğru mu

Şimdiden teşekkürler bu soruların herkez için yararlı olmasını umut ediyorum.

C++ bilgim sql bilgim yeter diyorsan al mainline ı kendin sıfırdan ilerle, sistem kabul etmeme gibi bir şeyi ilk defa duyuyorum, hata falan diyorsan illaki hatalar olacaktır 34k kaynak kodları olmayan eski sistemler, diff ile değişiklikleri direkt olarak binary üzerinde gerçekleştiriyorsun. 40k ise kaynak kodları bulunan sistemler. ancak yeterli bilgim yok diyorsan forumda paylaşılan fileslerle başla biraz anlamaya başladığından tekrar başa dönüp mainline üzerinden kendin ilerleyebilirsin. Benim önerim bu yönde olacaktır. Sevgiler, saygılar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri