OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Güncel Unpack

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Kısa Bir Süre Önce Askerden Geldim Ve Uzun Bir Süredir de Metin2 Piyasasından Uzak Kaldım Takip Ettiğim Kadarıyla Son Zamanlarda Packlar Farklı Uzantılarda Kilitleniyor Örnek Vermem Gerekirse Mesela .freya .Serverİsmi (noktadan sonra server ismi yazıyor packlarda ) .data(eix) .pack(epk) bu şekilde kilitlenen packları açık yani unpack haline getirebilmek adına hangi güncel programı kullanabilirim önceden eter epack32 filan vardı onları deniyorum açamıyorlar bu konuda yardımcı olacak birileri varmı acaba ?
Adsı12341234z.png

Merhabalar Kısa Bir Süre Önce Askerden Geldim Ve Uzun Bir Süredir de Metin2 Piyasasından Uzak Kaldım Takip Ettiğim Kadarıyla Son Zamanlarda Packlar Farklı Uzantılarda Kilitleniyor Örnek Vermem Gerekirse Mesela .freya .Serverİsmi (noktadan sonra server ismi yazıyor packlarda ) .data(eix) .pack(epk) bu şekilde kilitlenen packları açık yani unpack haline getirebilmek adına hangi güncel programı kullanabilirim önceden eter epack32 filan vardı onları deniyorum açamıyorlar bu konuda yardımcı olacak birileri varmı acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 41048
Xtea sifrelemesi değiştirilmiş epack32 ile açabilirsin fakat sifrelemeyi pack hangi şifreleme ile kilitlendiyse o şekilde açabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri