Cevaplanmadı Güncel Unpack

BYYAFES31

Level 3
Katılım
22 Ocak 2016
Konular
8
Mesajlar
194
Çözüm
2
Online süresi
15h 16m
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
76
MmoLira
176
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Kısa Bir Süre Önce Askerden Geldim Ve Uzun Bir Süredir de Metin2 Piyasasından Uzak Kaldım Takip Ettiğim Kadarıyla Son Zamanlarda Packlar Farklı Uzantılarda Kilitleniyor Örnek Vermem Gerekirse Mesela .freya .Serverİsmi (noktadan sonra server ismi yazıyor packlarda ) .data(eix) .pack(epk) bu şekilde kilitlenen packları açık yani unpack haline getirebilmek adına hangi güncel programı kullanabilirim önceden eter epack32 filan vardı onları deniyorum açamıyorlar bu konuda yardımcı olacak birileri varmı acaba ?
 
Xtea sifrelemesi değiştirilmiş epack32 ile açabilirsin fakat sifrelemeyi pack hangi şifreleme ile kilitlendiyse o şekilde açabilirsin.
 
Xtea sifrelemesi değiştirilmiş epack32 ile açabilirsin fakat sifrelemeyi pack hangi şifreleme ile kilitlendiyse o şekilde açabilirsin.
Acaba bu konu hakkında yardımcı olabilme imkanınız varmı var ise 1 kereliğe mahsus discorddan beni eklermisin rica etsem
Discord: !YARASA#5870
 
Okadar basit açamassın dostum bunları
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)