Güncel Unpack

BYYAFES31

Level 3
Konular
8
Online süresi
55004s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
Başarım Puanı
76
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay
MmoLira
176
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar Kısa Bir Süre Önce Askerden Geldim Ve Uzun Bir Süredir de Metin2 Piyasasından Uzak Kaldım Takip Ettiğim Kadarıyla Son Zamanlarda Packlar Farklı Uzantılarda Kilitleniyor Örnek Vermem Gerekirse Mesela .freya .Serverİsmi (noktadan sonra server ismi yazıyor packlarda ) .data(eix) .pack(epk) bu şekilde kilitlenen packları açık yani unpack haline getirebilmek adına hangi güncel programı kullanabilirim önceden eter epack32 filan vardı onları deniyorum açamıyorlar bu konuda yardımcı olacak birileri varmı acaba ?

Xtea sifrelemesi değiştirilmiş epack32 ile açabilirsin fakat sifrelemeyi pack hangi şifreleme ile kilitlendiyse o şekilde açabilirsin.

Xtea sifrelemesi değiştirilmiş epack32 ile açabilirsin fakat sifrelemeyi pack hangi şifreleme ile kilitlendiyse o şekilde açabilirsin.
Acaba bu konu hakkında yardımcı olabilme imkanınız varmı var ise 1 kereliğe mahsus discorddan beni eklermisin rica etsem
Discord: !YARASA#5870

Okadar basit açamassın dostum bunları

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)