- Konular
- 48
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 135
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,851
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bak ne dicem olay 2 kişi arasında gerçekleşiyor yani bu seni ilgilendirir mi ben ondan bir şey istemişim demi senden değil seni ilgilendiren bir konuda yok o yüzden fazla yazı yazmanı gerektiricek bir şey de yoknerden yapacağını söylemiş. Linkide bir zahmet girip al kardeş
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,180
- DevLira
- 30
tamam bilader eyw filesinin linkini bırakamicak kadar üşengeçmişsin eyw başka filesten bulur alırm senin filese gerk yok
## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ##
Merhaba arkadaşlar. Üzerinde çalıştığım bir altyapı filesi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum. Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir. Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya...
- Konular
- 48
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 135
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,851
- DevLira
- 0
biri yetmez gibi diğer biri daha gelmiş hemde ismi veya onu ilgilendiricek bir şey olmadığı halde avukatı felan mısın ?amelelik yapacağına server files kısmında ufak bir arama yapsan çıkıyor![]()
## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ##
Merhaba arkadaşlar. Üzerinde çalıştığım bir altyapı filesi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum. Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir. Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya...forum.turkmmo.com
seni ilgilendiren konu sanırsam şey ( hiçbirşey ) yani bu 2 miz arasında arkadaşın ağzı var ve konuşabilir ve yazı da yazabiliyor gördüğüm karadıyla seni alakadar eder mi bence konuyla alakalı daha fazla yazı yazmaya gerek yok.
- Konular
- 48
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 135
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,851
- DevLira
- 0
@doganemirhan konuyu kitleyebilir misiniz ( konu kitlenebiliyorsa ) aradığımı buldum gerek kalmadı arkadaşlara
aklınızda attığınız veya paylaştığınız filesten aldığımı düşünüyorsanız yanılırsınız onuda not düşmek lazım olucak çünkü sabah bir gün bonom sorvoromdon oldon
olayı olmasın diye diyorum
aklınızda attığınız veya paylaştığınız filesten aldığımı düşünüyorsanız yanılırsınız onuda not düşmek lazım olucak çünkü sabah bir gün bonom sorvoromdon oldon
olayı olmasın diye diyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)