Merhaba arkadaşlar.
Metin2 server kurmayı planlıyorum tabiki bu işe sadece tek başıma başlmak istemiyorum. Yanıma anlayan beraber bu işe girişirken bir arkadaş arıyorum ve en büyük kısımı ise oyuncular. Sizlerin isteği üzerine bu serveri kurmayı düşünüyorum.
Lütfen 2 dakikanızı ayırıp ankete katılırsanız yeter
Metin2 server kurmayı planlıyorum tabiki bu işe sadece tek başıma başlmak istemiyorum. Yanıma anlayan beraber bu işe girişirken bir arkadaş arıyorum ve en büyük kısımı ise oyuncular. Sizlerin isteği üzerine bu serveri kurmayı düşünüyorum.
Lütfen 2 dakikanızı ayırıp ankete katılırsanız yeter
Teşekkür ederim dostum, 50-60 Oy çıksa şöyle belirli bir şekilde sizlerin isteği üzerine kurmayı planlıyorum.Merhabalar 55-120 şu sıralar çok tercih edilen bir files , kaç ay götürür serveri bilmiyorum ama kitle olarak çok büyük bir kitleye sahip , ekstra olarak 55-120 harici turnuva ödüllü sunuculardada patlama yaşanıyor , ancak şuan piyasada 55-120 çok fazla yok .
55-120 farm server açabilirsin farm oyuncunun ilgisini çekiyo vakit geçirecek bi sebepleri oluyo files olarakta https://forum.turkmmo.com/konu/3733569-asilzade-1-120-farm-server-alt-yapisi-1k-denenmis-files/ AsilZade nin filesini önedebilirim çok güzel bi files yapmış arkadaşımız bi bak derim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)