mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

UCRETLI FILES ARIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali Natia Ertekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 509

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar mt2 ye bayadir ara verdim simdi yeniden bir server acmayi planliyorum bana yardimci olabilecek adamgibi adam durust birisi yardimci olabilirmi
Aradigim sv tipi suan philia sentor2 tarzi 55 120 herseyi ayarlanmis bir files ek olaram extradan eklenmis map yadaa boslar olabilir sadece filesi aldigimda bilisime verdigimde kirulup direk staart verilecek hersey fixl3nmis en ince ayrintisina kadar boyle bir files istiyorum bana boyle bir files nekadara mal olur nekadara alabilirim soirce olmali istedim zaman eklemeler ayarlar yapmak icin ornek filesi olan varsa girip kontrol edebilirim yarsimci olacak arkadas icuk birsey istemisin yeter birde bana aormsin senin butcen nekadar nekadara kadar bakiyorsun benzeri sorular sormasin emek verip en ince ayrintisina kadar urasacak sensin hakkin ne ise bana planini projeni soylersiniz şu kadar ucret istiyorum dersiniz isime gelir ise anlasir isek bismillah der baslariz

KONUYU YANLIS YERE ACTIYSAM ADMINLERDEN OZUR DILIYORUM GEREKLI BOLUME TASINMASINI RICA EDIYORUM
https://forum.turkmmo.com/konu/3769...es-ch-dusmesiz-coresiz-test-sunucu-mevcuttur/Konuyu inceleyip skype üzerinden iletişime gecebilirsiniz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri