Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Cevaplandı Metin2 Başlangıç Özellikleri Kaldırma!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klous89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Görüntüde ki gibi görünen başlangıçta verilen kalıcı özellikleri kaldırmak istiyorum give basic weapon dosyamda bu tür özellik yok start ve lua dahil ayrıyeten navicatta bulunan tablodakileri kaldırınca oyuna girmiyor kayıt bulunamıyor hatası alıyrum tarihleri değiştiriorum işlemiyor yardımcı olabilecek varmı srcden vs. oluyor mu veya farklı quest bulunuyor olabilir mi ? gerekli dosyaları bırakıyorum yardımcı olabilecek birisi varsa çok iyi olur
Screenshot_1.png

Ekli dosyalar

Çözüm
input_db.cpp içerisinde olmalı eğer source dosyalariniza erişiminiz varsa özelden teamviewer iletmeniz halinde yardımcı olabilirim

// Kendisine affect_remove (500, 0) gibi 506 ya kadar login quest eklenerek pratik bir çözüm sağlandı src ile uğraşmadık.
Hocam telefondayım bilgisayarım artık yok , ne givebasic dosyanızı indirebiliyorum nede source dosyalarınızı isteyip bakabilirim. Give affect kodları başlangıçta dosyasında yok ise sourcede bazı fileslerde ekli
input_login.cppye bakın bence başlangıc leveli source tarafli orada affectlerde orada olabilir

Hocam telefondayım bilgisayarım artık yok , ne givebasic dosyanızı indirebiliyorum nede source dosyalarınızı isteyip bakabilirim. Give affect kodları başlangıçta dosyasında yok ise sourcede bazı fileslerde ekli
tahmini ne tür dosyalar oluyor bunlar adları ne 2-3 tanesini kontrol edeyim bari hocam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri