Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı makepack python problemi acil olarak yardım edebilecek varmı ?

klous89

Level 4
Banlı
TM Üye
Üye
Konular
81
Çözüm
29
Online süresi
12d 20h
Reaksiyon Skoru
61
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
953
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar makepack ile pack kapatmaya çaışıyorum fakat bir türlü yapamadım python2.4 -2.7-3.7 gibi tüm versiyonları denedim ortam denetleyicilere ekleme yaptım fakat hiç bir şekilde olmuyor problem tam olarak şu şekilde ;
pack.py yi çalıştırıyorum örnek olarak root yazıyorum sonrasında hemen ekran kapanıyor ama pack kapanmıyor.

makepack klasörünün içinde bin klasörü varmı ? varsa bin klasörünün içinde Archiver.exe bulunuyormu? bunları kontrol et eğer hepsi varsa sorun dll kaynaklıda olabilir.

makepack klasörünün içinde bin klasörü varmı ? varsa bin klasörünün içinde Archiver.exe bulunuyormu? bunları kontrol et eğer hepsi varsa sorun dll kaynaklıda olabilir.
bende dll kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hangi dll veya nasıl bir problem tam olarak tahmin edemiyorum onu

@ShineSun konu hakkında bilgin varmı hocam ?

bende dll kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hangi dll veya nasıl bir problem tam olarak tahmin edemiyorum onu

Sadece visual 2013 pakedini yüklemen yeterli, x86 ve x64 ü ikisini birden yükle.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri