Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Npc fiyatları ayarlanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dodo9087853
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
  • Etiketler Etiketler
    metin2 npc

dodo9087853

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
10h 37m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
9
MmoLira
28
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ve saygı değer yetkililer size bir konu hakkında danışacaktım ben yaklaşık 3 gün önce localhost'dan metin2 serveri kurdum herşey eksiksiz şekilde çalışıyor lakin bir sorun var efsun nesnesi ve arttırma kağıdının fiyatlarını ayarlayamıyorum navicattan player oradan item proto'yu açıyorum gold yazan kısmına fiyatımızı belirliyoruz ben belirliyorum örnek normalde 200 tane efsun nesnesi 100K ben bunu 500k yapmak istiyorum gold yerini silip 500000 yapıyorum server'i resetliyorum fiyatı hala aynı bir çok yerde araştırdım çözümünü bulamadım birde başlarken itemsiz eşyasız parasız başlıyor give basic weapon.start dosyasını da filezilladan editledim tekrar attım reboot attım oda olmadı yardımcı olursanız ne kadar sevinirim anlatamam şimdiden çok teşekkürler

başlangıç questini tekrar elle okudun ve txtden çekebiliyor genelde

İtem fiyatlarını db veya conf içerisindeki item protodan ayarlayın. Questi isteğinize göre ayarladıktan sonra questi okutmalısınız. Okutmayla uğraşmak istemiyorsanız object/notarget içerisindeki klasörlerden birisinde give_weapon oalcak orada düzenleyip /reload q veya reboot atın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri