20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
GM olmak istiyorum.
Adınız :Furkan
Soyadınız :Aşkın
Yaşınız : 13
Yaşadığınız Yer :İstanbul/Beyoğlu
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :2-3 Sene Kadar Var
Günlük Online Süreniz :Maximum :12 Saat Minimum :7 Saat
Özellikleriniz :Banlarken acımam Kod bılırım zaten bılmesem nıye gm olmak ısteyım . locale serverlar olsun vps vds olsun gmlıgım var ıste gm lıge alınca herseyı gorursunnuz =)
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :coolday2011@hotmail.com
Diğer / Ek :VDS YADA VPS OLURSA SEVINIRIM
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
Say Say bıtmez
Komık Mı Duygusal Mı ?:.Komık
Euueue
Kardes Son Olarak 17 Yas Sınırlaması Getırmıssınız Sıze Lafım Akıl Yasta Degıl Bastadır ...
Adınız :Furkan
Soyadınız :Aşkın
Yaşınız : 13
Yaşadığınız Yer :İstanbul/Beyoğlu
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :2-3 Sene Kadar Var
Günlük Online Süreniz :Maximum :12 Saat Minimum :7 Saat
Özellikleriniz :Banlarken acımam Kod bılırım zaten bılmesem nıye gm olmak ısteyım . locale serverlar olsun vps vds olsun gmlıgım var ıste gm lıge alınca herseyı gorursunnuz =)
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :coolday2011@hotmail.com
Diğer / Ek :VDS YADA VPS OLURSA SEVINIRIM
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
Say Say bıtmez

Komık Mı Duygusal Mı ?:.Komık
Euueue
Kardes Son Olarak 17 Yas Sınırlaması Getırmıssınız Sıze Lafım Akıl Yasta Degıl Bastadır ...

1 - 21 yaşındayım
2 - Oyuncularla Samimiyet Kurarim Fakat Bu Çok İleriye Geçmez
3 - Kendimde [TL] Özelliklerini Görüyorum Benden Daha Üst Siz Varsiniz
4 - Oyuncular Samimi Olayim Beni Pmlerde Küfür , Dalge Geçmek İçin Atan Olursa Kizmam 1 Lwl Cezasina Çarptırırım.
5 - Daha Önce Çok Kalabalik Serverlerde GMlik Yaptığım İçin Pmlerin Zor Olacağını Sanmiyorum /inv komutunu sadece player izlemek için yazarim gereksiz yere yazmam
6 - Bütün Oyuncuların Sıkıntıları Giderilmelidir diyorsunuz Ama Bazı Oyuncuların Sıkıntılarının Giderilecek Şeyler Olmadığını Söylemek İstiyorum Uygun Şartlar Olursa Gideririm
7 - Deneyim Diyorsunuz Kalabalik 6 adet serverde bulundum
8 - GM Kodlarını Ezbere Bilmelidir Zaten Bir Şirkette Gerekli Olan Bütün Komutlari Biliyorum Sorun Olmaz
9 - Belki Yazmayi Unutmuşsunuzdur Dedim Günde En Az 10 Saatimi Bilgisayara Ayırıyorum İşsizim
Saygilarimla Setth1nqS (Turkiyede Gmlik Başvurum Var Kazanirsam bu Görevi Türkiyedekine En Az 3 ay Süre Zarfinda Cevabim Gelecek Yani 3 Ay Sonra Devam Edemiyeceğim)
2 - Oyuncularla Samimiyet Kurarim Fakat Bu Çok İleriye Geçmez
3 - Kendimde [TL] Özelliklerini Görüyorum Benden Daha Üst Siz Varsiniz

4 - Oyuncular Samimi Olayim Beni Pmlerde Küfür , Dalge Geçmek İçin Atan Olursa Kizmam 1 Lwl Cezasina Çarptırırım.
5 - Daha Önce Çok Kalabalik Serverlerde GMlik Yaptığım İçin Pmlerin Zor Olacağını Sanmiyorum /inv komutunu sadece player izlemek için yazarim gereksiz yere yazmam
6 - Bütün Oyuncuların Sıkıntıları Giderilmelidir diyorsunuz Ama Bazı Oyuncuların Sıkıntılarının Giderilecek Şeyler Olmadığını Söylemek İstiyorum Uygun Şartlar Olursa Gideririm
7 - Deneyim Diyorsunuz Kalabalik 6 adet serverde bulundum
8 - GM Kodlarını Ezbere Bilmelidir Zaten Bir Şirkette Gerekli Olan Bütün Komutlari Biliyorum Sorun Olmaz

9 - Belki Yazmayi Unutmuşsunuzdur Dedim Günde En Az 10 Saatimi Bilgisayara Ayırıyorum İşsizim
Saygilarimla Setth1nqS (Turkiyede Gmlik Başvurum Var Kazanirsam bu Görevi Türkiyedekine En Az 3 ay Süre Zarfinda Cevabim Gelecek Yani 3 Ay Sonra Devam Edemiyeceğim)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)