- Konular
- 878
- Online süresi
- 4ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 1,876
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 314
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 15,837
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Marvel's Avengers: Abomination boss - nasıl yenilir?
Marvel Avengers kılavuzu, adım adım açıklamalı kılavuz
Marvel's Avengers oyun kılavuzumuzun bu sayfası, bosslardan biri olan Abomination ile yapılan boss dövüşünün bir açıklamasını içerir. Abomination ile yüzleştiğinizde, patronun hangi saldırılara sahip olduğunu ve onlardan nasıl kaçınacağınızı öğreneceksiniz. Ayrıca, onu etkili ve hızlı bir şekilde nasıl yeneceğimizi açıklıyoruz.Marvel Avengers kılavuzu, adım adım açıklamalı kılavuz
Olympia görevini bulmak için son aşamasında Abomination adında bir patronla yüzleşmeniz gerekecek. Bu düello sırasında, alınan hasarı azaltmak, düşman yumruklarından doğru bir şekilde kaçınmak, karşı saldırılar gerçekleştirmek ve rakibi daha hızlı yenmek için menzilli saldırıları verimli bir şekilde kullanmak için Hulk's Rage yeteneğini doğru bir şekilde kullanmanız gerekecektir.
Abomination - savaşın ilk aşaması
Düellonun ilk aşamasında doğru zamanda kaçış yapmaya odaklanın ve Abomination'ın gelen grevlerine karşı koyun. Yaklaşan bir saldırı fark ettiğinizde, gelen darbeyi biraz yumuşatmak için Öfke'nizi kullanın.
Ayrıca, Abomination yanlarında durduğunda elektrikli cihazları yok etmeye odaklanın. Menzilli bir saldırı kullanın, cihaza bir kaya fırlatın ve düşman biraz hasar alacaktır. Bu aynı zamanda Abomination'ı şaşırtacak ve bir süreliğine felç edecek ve size ona kısa bir süreliğine saldırma fırsatı verecektir.
Dikkatli olun, çünkü patlayan jeneratörlerin gerçekten geniş bir etki alanı vardır, bu yüzden sadece yaralanmakla kalmaz, aynı zamanda felç olabilir ve bir saldırıya maruz kalabilirsiniz. Patlama anında kırmızı daire içinde durmadığınızdan emin olun.
Abomination - savaşın ikinci aşaması
Boss dövüşünün ikinci aşamasında Abomination, saldırılarınızı engelleyebilecek yeni yeteneklere sahip olacak.
Kirlenmiş bölgede kalırken savaşmak istiyorsanız, sadece Hulk'un Öfkesini açmak iyi bir fikirdir - bu biraz canınızı yeniler. Ayrıca rakibinize sürekli hasar verebileceksiniz.
Abomination'ın ikinci yeni yeteneği, havadan saldırıdır (zıplayarak). Rakibinizin hızlı ve kısa bir koşu yaptığını ve yerde kırmızı bir daire belirdiğini fark ettiğinizde, bu Abomination'ın havaya atlamak üzere olduğunun bir işaretidir. Bu nedenle, tehlikeli bölgede durmamaya çalışın ve size kötü bir şey olmayacak.