farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı alondark54 adlı moddan şikayetçiyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H4ZEJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın aleyküm,

Akşam üstü bi konu açtım, forumda bu konunun benzerleri mevcut fakat benim açtığım konuda kodlarda farklılıklar vardı ve 1 2 sorunu vardı o yüzden hem arkadaşlar faydalanır hem de sorunları çözülürse ve paylaşılırsa bende istediğime kavuşurum diye paylaştım. Neyse @alondark54 adlı mod hiçbir açıklamada bulunmadan konumu kapattı, mesaj attım açıklama istedim cevap vermedi sonra konuyu açtı ve mesajını düzenleyip tekrar kapattı tekrar yazdım kodlarda farklılık olduğunu belirttim hala bi garezi varmış gibi konuyu açmamakta kararlı. Konu filan umrumda değil sadece bu çocuğun tutumu beni ayar etti forum kurallarına göre benim bildiğime göre paylaşılmış veya satılmış birşeyde kodlarda düzenleme yapılıp paylaşılabilir. Ben bu konunun açılmasını istiyorum tüm mesajlarıda burda ss olarak atıyorum konuyu açmazsanız benim hesabı direk banlayın. Hayılır günler..

Basliksiz-1123123.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba @H4ZEJ ,

Öncelikle kesinlikle alondark54 adlı moderatörümüzün kendisine verilen görevi yerine getirmesinden başka bir durum yok. Kişisel bir durum ise zaten olamaz bu konuda içiniz rahat olsun. Kendisi art niyet olmadan sadece görevini yerine getirmiştir.

Konunuza gelecek olursak
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Burada açılan konu ile çok benzer bir kodlama yapısına sahip ancak tek farkı sizde eşyanın efsunu ve taşlarının görülmesini sağlayan yansıtma dediğimiz olay mevcut. Kaldı ki konuda da belirtmişsiniz "Sistemin tek sıkıntısı /n kısmında efsun değerlerini göstermesi ve break komutu eklememize rağmen 2. sıradan itibaren itemler kaçıncı sıradaysa o kadar duyuru atıyor." Bu yorumunuzdan anladığım kadarıyla halihazırda paylaşılan sistemden tek farkı olan efsun ve taşlarını yansıtarak duyuru geçmesini bir sıkıntı olarak görmektesiniz ki bu da konunuzun farklı olmasına aykırı oluyor. Ayrıca 2.sıradan itibaren itemlerin sırasına göre xSIRA kadar duyuru geçtiğini belirtmişsiniz.

Ayrıca kodlamalardan gördüğüm kadarıyla bir farkı da hangi itemlerde duyuru geçeceğini de bu kodlamada belirtebiliyorsunuz
Kod:
int m_nTableMin[] = {141, 151, 161, 171, 181, 191};
int m_nTableMax[] = {149, 159, 169, 179, 189, 199};

ancak service.h a eklediğiniz:
Kod:
#define ENABLE_ANNOUNCEMENT_REFINE_SUCCES_MIN_LEVEL 7
komutuna aykırı bir durum bu ki zaten bu komutu kullanmamışsınız kodlamada.

Özetle:
Konunuzu açacağım ancak konuya bu yazıları eklemenizi istiyorum;
Kod:
https://forum.turkmmo.com/konu/3531450-c-basmadan-sonra-duyuru/

bu konudan farkı;
duyuruda geçilen itemin efsunlu olarak yansıtılması
duyurulacak itemlerin kodlarının eklenmesi
Benim konumu denemeden önce üstte linkini bıraktığım konuya da göz atmanızı tavsiye ederim bu şekilde kodlamaları karşılaştırabilirsiniz.
Çözüm
Merhaba @H4ZEJ ,

Öncelikle kesinlikle alondark54 adlı moderatörümüzün kendisine verilen görevi yerine getirmesinden başka bir durum yok. Kişisel bir durum ise zaten olamaz bu konuda içiniz rahat olsun. Kendisi art niyet olmadan sadece görevini yerine getirmiştir.

Konunuza gelecek olursak
https://forum.turkmmo.com/konu/3531450-c-basmadan-sonra-duyuru/Burada açılan konu ile çok benzer bir kodlama yapısına sahip ancak tek farkı sizde eşyanın efsunu ve taşlarının görülmesini sağlayan yansıtma dediğimiz olay mevcut. Kaldı ki konuda da belirtmişsiniz "Sistemin tek sıkıntısı /n kısmında efsun değerlerini göstermesi ve break komutu eklememize rağmen 2. sıradan itibaren itemler kaçıncı sıradaysa o kadar duyuru atıyor." Bu...
Merhaba @H4ZEJ ,

Konunuza gelecek olursak
https://forum.turkmmo.com/konu/3531450-c-basmadan-sonra-duyuru/Burada açılan konu ile çok benzer bir kodlama yapısına sahip ancak tek farkı sizde eşyanın efsunu ve taşlarının görülmesini sağlayan yansıtma dediğimiz olay mevcut. Kaldı ki konuda da belirtmişsiniz "Sistemin tek sıkıntısı /n kısmında efsun değerlerini göstermesi ve break komutu eklememize rağmen 2. sıradan itibaren itemler kaçıncı sıradaysa o kadar duyuru atıyor." Bu yorumunuzdan anladığım kadarıyla halihazırda paylaşılan sistemden tek farkı olan efsun ve taşlarını yansıtarak duyuru geçmesini bir sıkıntı olarak görmektesiniz ki bu da konunuzun farklı olmasına aykırı oluyor. Ayrıca 2.sıradan itibaren itemlerin sırasına göre xSIRA kadar duyuru geçtiğini belirtmişsiniz.

Ayrıca kodlamalardan gördüğüm kadarıyla bir farkı da hangi itemlerde duyuru geçeceğini de bu kodlamada belirtebiliyorsunuz
Kod:
int m_nTableMin[] = {141, 151, 161, 171, 181, 191};
int m_nTableMax[] = {149, 159, 169, 179, 189, 199};

ancak service.h a eklediğiniz:
Kod:
#define ENABLE_ANNOUNCEMENT_REFINE_SUCCES_MIN_LEVEL 7
komutuna aykırı bir durum bu ki zaten bu komutu kullanmamışsınız kodlamada.

Özetle:
Konunuzu açacağım ancak konuya bu yazıları eklemenizi istiyorum;
Kod:
https://forum.turkmmo.com/konu/3531450-c-basmadan-sonra-duyuru/

bu konudan farkı;
duyuruda geçilen itemin efsunlu olarak yansıtılması
duyurulacak itemlerin kodlarının eklenmesi
Benim konumu denemeden önce üstte linkini bıraktığım konuya da göz atmanızı tavsiye ederim bu şekilde kodlamaları karşılaştırabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri