Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Yeni Türk Yapımı MMORPG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brk0035
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 846

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle hepinize selamlar değerli turkmmo üyeleri. Yapmakta olduğumuz mmorpg oyun hakkında fikir almak istedim ve bunu en verimli olarak yapabileceğim yerin mmorpg oyuncularının olduğu turkmmo forumu olduğunu düşündüm. Bu yüzden siz değerli dostlarımın fikrine ihtiyacım var. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Sizlere oyun içi yapmayı planladığımız görseller ve karakter tarzından görüntüler sunacağım. Bu konuyla ilgili geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Dipnot : Aşağıda paylaştığım görsel oyun içi değildir. Tamamen temsili ve sizlerin görüşlerini almak içindir.

Ambians :
WhatsApp Image 2020-10-25 at 21.55.51.jpeg

Ambiansı Cartoon tarzı polygon dili olarak düşünüyoruz. Bu sizi cezbeder mi yoksa oyun hakkındaki görüşünüzü kötü mü etkiler ? Daha realistik görüntüler mi tercih ederdiniz ?

Karakterler :
WhatsApp Image 2020-10-25 at 21.55.50 (1).jpeg

Polygon dilinde cartoon tarzında karakter tasarımları yaklaşık olarak böyle görünecektir. Size çocuksu mu geliyor yoksa farklı bir tarz ve eğlenceli olabilecek sizi çeken bir görünümü var mı ?

Bakış Açışı :

WhatsApp Image 2020-10-25 at 21.55.50 (2).jpeg

Eski fakat hala sevilen bir bakış açısı olan izometrik bakış açısına sıcak bakıyor musunuz ?

WhatsApp Image 2020-10-25 at 21.55.50.jpeg

İzometrik bakış açısı dışında şuan halen kullanılmakta olan ve popülerliğini sürdüren 3. şahıs bakış açısı ile mi oynamayı tercih ederdiniz ?

Yapacağımız oyunda en önemli faktörlerden birisi olan kullanıcıların talepleri doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Bu yüzden yapacağınız her yorum bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Siz değerli oyuncuların fikirlerini bekliyorum.

Değerli yorumlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri