Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

ßyTuncer61- Ejha2 Tanıtım İndex 2020-11-07

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuncer61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu adam işi biliyor ellerine sağlık reis ❤️🙂

Paylaşım için teşekkürler. :)

Merhaba Arkadaşlar Tanıtım indexleri için gördüğüm kadarıyla tasarım yapan kişiler varezde olan index arkaplanları butonları değiştirip ücretli satmakta Burda herkes bilgilensin indexleri ücretli satmamaları için paylaşımlarıma tekrardan başlıyorum !

Httrack ile çekmeyi engelleseniz dahi :D yönlendirmelerde yapsanız ne yaparsanız yapın o indexinize ulaşırım ben Hiçbir engel Buna mani olamaz bilginiz olsun :)

Ekli dosyayı görüntüle 38728

Ekli dosyayı görüntüle 38729

Niye kendi kendine triplere girdin onu anlamadım kim satıyor bu indexi ? Ben sana hemen söyleyeyim kimse satmıyor ! Kendi kendine prim yapıyorsun . Bize bok atmışsın ama cümle kurmayı dahi bilmiyorsun . " Hiçbir engel Buna mani olamaz " sadece gülüyorum :D

Ayrıca sen bu işi biliyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum . Evet güzel çalıyor ! İndiren arkadaşlar kullanabilir fakat hiçbir işlerine yaramayacak içeriği komple düzeltmeleri ve yeniden tasarlamaları gerekiyor . İyi forumlar ...

Son düzenleme:
Niye kendi kendine triplere girdin onu anlamadım kim satıyor bu indexi ? Ben sana hemen söyleyeyim kimse satmıyor ! Kendi kendine prim yapıyorsun . Bize bok atmışsın ama cümle kurmayı dahi bilmiyorsun . " Hiçbir engel Buna mani olamaz " sadece gülüyorum :D

Ayrıca sen bu işi biliyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum . Evet güzel çalıyor ! İndiren arkadaşlar kullanabilir fakat hiçbir işlerine yaramayacak içeriği komple düzeltmeleri ve yeniden tasarlamaları gerekiyor . İyi forumlar ...
Şuanda konuşmak için konuştun senin biraz daha ilerlemen lazım benimle muhattap olabilmek için senin gibi çocuklar satıyorlar işte bilgisi olmayanları kaldırıyorsunuz işte benimle denk olman için 4,5 seneni harcaman lazım

Öyle gülersin işte indexin paylaşıldı diye burda palavra okuma isteyen editler kullanır indexi
Seninlede daha fazla muhattap olamıcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri