- Konular
- 156
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 12d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 922
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu adam işi biliyor ellerine sağlık reis 

- Konular
- 878
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 4mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 1,877
- Altın Konu
- 244
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 15,875
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler. 

- Konular
- 121
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 12d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 979
- DevLira
- 0
Niye kendi kendine triplere girdin onu anlamadım kim satıyor bu indexi ? Ben sana hemen söyleyeyim kimse satmıyor ! Kendi kendine prim yapıyorsun . Bize bok atmışsın ama cümle kurmayı dahi bilmiyorsun . " Hiçbir engel Buna mani olamaz " sadece gülüyorumMerhaba Arkadaşlar Tanıtım indexleri için gördüğüm kadarıyla tasarım yapan kişiler varezde olan index arkaplanları butonları değiştirip ücretli satmakta Burda herkes bilgilensin indexleri ücretli satmamaları için paylaşımlarıma tekrardan başlıyorum !
Httrack ile çekmeyi engelleseniz dahiyönlendirmelerde yapsanız ne yaparsanız yapın o indexinize ulaşırım ben Hiçbir engel Buna mani olamaz bilginiz olsun
Ekli dosyayı görüntüle 38728
Ekli dosyayı görüntüle 38729
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

Ayrıca sen bu işi biliyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum . Evet güzel çalıyor ! İndiren arkadaşlar kullanabilir fakat hiçbir işlerine yaramayacak içeriği komple düzeltmeleri ve yeniden tasarlamaları gerekiyor . İyi forumlar ...
Son düzenleme:
- Konular
- 293
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 6mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 983
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 242
- MmoLira
- 5,783
- DevLira
- 9
Şuanda konuşmak için konuştun senin biraz daha ilerlemen lazım benimle muhattap olabilmek için senin gibi çocuklar satıyorlar işte bilgisi olmayanları kaldırıyorsunuz işte benimle denk olman için 4,5 seneni harcaman lazımNiye kendi kendine triplere girdin onu anlamadım kim satıyor bu indexi ? Ben sana hemen söyleyeyim kimse satmıyor ! Kendi kendine prim yapıyorsun . Bize bok atmışsın ama cümle kurmayı dahi bilmiyorsun . " Hiçbir engel Buna mani olamaz " sadece gülüyorum
Ayrıca sen bu işi biliyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum . Evet güzel çalıyor ! İndiren arkadaşlar kullanabilir fakat hiçbir işlerine yaramayacak içeriği komple düzeltmeleri ve yeniden tasarlamaları gerekiyor . İyi forumlar ...
- Konular
- 293
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 6mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 983
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 242
- MmoLira
- 5,783
- DevLira
- 9
Öyle gülersin işte indexin paylaşıldı diye burda palavra okuma isteyen editler kullanır indexiNiye kendi kendine triplere girdin onu anlamadım kim satıyor bu indexi ? Ben sana hemen söyleyeyim kimse satmıyor ! Kendi kendine prim yapıyorsun . Bize bok atmışsın ama cümle kurmayı dahi bilmiyorsun . " Hiçbir engel Buna mani olamaz " sadece gülüyorum
Seninlede daha fazla muhattap olamıcam