Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Phasmophobia: PS4 / Xbox Denetleyici Kurulumu

Player 1

MANAGER
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
185
Çözüm
23
Online süresi
1mo 9d
Reaksiyon Skoru
501
Altın Konu
44
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
184
MmoLira
1,429
DevLira
21
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hepinize selamlar arkadaşlar bugün sizlere Phasmophobia'da PS4 / Xbox denetleyici kurulumundan bahsedeceğim.

Kontrolörden Steam Kurulumuna

Steam'den Büyük Resim Moduna girin. Simge, adınız ile Pencereyi Simge Durumuna Küçült arasında sağ üst köşede bulunabilir. Karşıt köşeleri gösteren iki ok bulunan bir dikdörtgene benziyor. Alternatif olarak, sol üst menülere gidip Görünüm> Büyük Resim Modu'na gidersiniz.
Sağ üstteki dişli çark simgesine (Ayarlar) ve ardından Denetleyici Ayarları'na tıklayın. Denetleyicinize bağlı olarak PS4 Destek kutusunu veya XBox Desteği kutusunu işaretleyin.
Oyun kumandanızı takın. Steam bunu tanımalı ve hesabınıza kaydetmelidir. Sadece bir PS4 / XB kontrol cihazını her taktığınızda ayarlarını yüklediği anlamına gelir. PS4 denetleyicisi için, ışık çubuğunun parlaklığı, rengi vb. İle uğraşabilirsiniz.

Denetleyiciyi Phasmophobia için Yapılandırma
Steam artık oyun kumandanızı tanıdığına göre, oyun kumandanızı oyun için yapılandırabilirsiniz.

Büyük Resim Modundayken Phasmophobia'ya gidin. Kitaplığınızda bulun.
Phasmophobia> Manage Game> Controller Configuration'a girin / tıklayın. Denetleyiciniz size sunulacak.
Ekranın alt kısmındaki Yapılandırmalara Gözat'a gidin. Ekranın sol tarafında Şablonlar'a gidin. Yüksek Hassasiyetli Kamera / Hedef ile Gamepad'i vurgulayın ve ardından Yapılandırmayı İçe Aktarın.
Kumandanıza geri gönderileceksiniz ve ekranda Önizleme yazan boş bir şablon göreceksiniz. Yapılandırmayı Uygula. Artık düğmeleri istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Bir düğmeyi / tamponu düzenlemek için, onu seçin ve daha kolay tanımlanması için ona bir ad verin. Oyun içindeyken l işlevini kullanın. Örneğin, R2 Olarak Çalıştır (sağ tetik) var, bu yüzden Çalıştır olarak adlandırdım. Ardından, oyun içi eşleşmeye karşılık gelen klavyede tuşu seçin.
Bir tetiği düzenlemek için, Tam Çekme Eylemi veya Yumuşak Çekme Eylemini düzenleyin, ardından önceki gibi devam edin. Bu eylemler sonraki bölümde tartışılacaktır.

İşte Phasmophobia için varsayılan klavye kontrolleri:

Hareket: WASD
Çalıştır: Shift
Çömelme: C
Yerel Bas Konuş: V
Global Konuşma: B
Envanter Takas: Q
Günlük: J
Alış: E
Ürün Bırakma: G
Birincil Kullanım: Fare Sağ Tıklaması
İkincil Kullanım: F
El feneri: T

Birkaç işlevi değiştirdim: çömelme CTRL, yerel PTT C ve genel PTT V
ÖNEMLİ: Hareket ederken, nesneleri yakalarken ve tutarken ve nesneleri değiştirirken (sol tetik) koşarken koşamama gibi ciddi bir sorun vardır. Açma / kapama düğmesi, sol fare tutmadığından kapıları açmak / kapatmak imkansızdır.

İşiniz bittiğinde, yapılandırmanız aşağıdaki gibi görünmelidir:

1603006569.png

Ayarlarınızı Özelleştirme
Tetikleyiciler ve oyun çubukları için ayarları yapılandırırken, bir dizi başka ayar fark etmiş olmalısınız. Her şeyin ne yaptığını bilmiyorum, bu yüzden bazı şeyler doğru olmayabilir.

TETİKLEME
Tetiğin iki eylemi vardır: tam bir çekme ve yumuşak bir çekme. Tam bir çekme, göründüğü gibidir: Tetiği sonuna kadar çektiğinizde, belirli bir eylem gerçekleştirir. Yumuşak bir çekme, çekmemek ile tamamen çekmek arasında bir yerdedir.

Tetik Menzili Başlangıcı / Sonu, etkili olması için ne kadar ileri gitmeniz gerektiğini size söyler. Bir Tetik Menzili Başlangıcı, soldan daha ileride, etkinleştirmek için çok fazla çekmeniz gerekmeyeceği anlamına gelir ve daha sağa doğru bir Tetik Aralığı Sonu, Tam Çekme Eyleminin etkinleşmesi için daha fazla çekmeniz gerekeceği anlamına gelir.

Yumuşak Çekme Noktası, Yumuşak Çekme Eyleminin etkili olması için ne kadar çekmeniz gerektiğini size söyler. Nokta sola ne kadar uzaksa, Yumuşak Çekme Eyleminin etkinleşmesi için o kadar az çekmeniz gerekir.

Mod Değiştirme bir sonraki bölümde ele alınacaktır.

Tetikleyici Yanıt Eğrisi: Bu ayarla uğraşmadım, bu nedenle Doğrusal olarak tutuldu.

1603006572.png

OYUN KOLU
Oyun çubukları hakkında bilgim çok sınırlıdır, ancak bunlar gitmenize yardımcı olacaktır.

Sol Joystick
Phasmophobia PS4 / XB Denetleyici Kurulumu
Dead Zone Inner, oyun çubuğundaki herhangi bir hareketin bir etkisinin olmayacağı alanı merkezden belirler. Dead Zone Shape, maksimum giriş elde edeceğiniz merkezden ne kadar uzakta olduğunu değiştirir. Noktayı sağa kaydırmak, maksimum giriş için kumanda çubuğunu kenara daha fazla hareket ettirmeniz gerektiği anlamına gelir.

Dead Zone Shape'i varsayılanın biraz sağına kaydırmayı seçtim. İçsel bir ölü bölgeye sahip olmayı yararlı buluyorum. Uyarı: bir iç ölü bölge olmadan hareketi kontrol edememeyle ilgili bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, Phasmophobia'da hareket ya açık ya da kapalıdır. Çubuğu biraz veya maksimum hareket ettirmeniz fark etmez, aynı hızda hareket edersiniz.

Dead Zone Shape'i çaprazdan daireye değiştirdim.

Her şeyin ne yaptığını bilmiyorum.

1603006574.png

1603006576.png

Sağ Joystick
Oyun çubuklarının daha ince ayarını yapmak için Ek Ayarlar'a tıklayın. Oyunun varsayılan görünüm hassasiyetini çok fazla bulduğum için onu geri çevirdim. Ayrıca yataydan daha düşük dikey hassasiyete sahibim. Tercihinize göre ayarlayın.

1603006578.png

Mod Değiştirme
Bu talimatlar, kontrol cihazınızı menüde gezinmek için fare gerektirmeyecek şekilde yapılandırmak içindir. Bu bölümde yapılandırmamı paylaşacağım.

Mod Değiştirme, başka bir düğmeye basıldığında ve basılı tutulduğunda bir kontrole (düğme, tampon, tetik vb.) İkinci bir işlev verir. Örneğin, Üçgen (mod değiştirme düğmesi) basılı tutulması, başka bir kontrolü denetleyicideki başka herhangi bir şeyle eşleştirmemi sağlıyor. Bu yalnızca mod değiştirme düğmesine basıldığında kullanımdadır!

Sol Joystick
Bildiğim kadarıyla XB denetleyicilerinin PS4 denetleyicisi gibi bir izleme paneli yok. Bu, menüde gezinmeyi imkansız hale getirir. Mod Değiştirme ile menüde gezinmeyi mümkün kılıyoruz!

Sol kumanda çubuğundaki ayarı değiştirirken, Mod Değiştirme'ye gidin. Aşağıdaki eylemleri yapın:

Joystick Faresine Giriş Stili.
Mod Değiştirme Düğmesi: istediğinizi kullanın. Örneğin, PS4 denetleyicisinde Üçgen olarak ayarladım (Steam'de Y Düğmesi).
İşlemi tıklayın: yalnızca denetleyicinin başka hiçbir yerinde bir Sol Fare işlevine sahip değilseniz gereklidir.
Fare Hassasiyeti: Faremin süper hassas olmamasını tercih ederim, bu yüzden onu varsayılandan kaldırdım.

1603006580.png

Ekli dosyalar

• header.jpg
    header.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 0
  • 1603006580.png
    1603006580.png
    145.3 KB · Görüntüleme: 0
Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri