- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,348
- DevLira
- 74
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Phasmophobia oyuncuları için, katılan her bir kişiyi kovmadan arkadaşlarınızla oynamak istiyorsanız, bu kılavuz size kendi ÖZEL LOBİ'nize nasıl kuracağınızı gösterecektir! Sadece şu basit adımları izleyin.
Oyunu başlat.
Yani bu adım için tek yapmanız gereken oyuna başlamak. Masaüstünüzde bulunur. Değilse, steam kitaplığınızdan başlatın. Bu ilk adımda sorun yaşıyorsanız resimlere bakın.
Oyna düğmesine basın
Bu adımda "Oyna" yazan düğmeye basacaksınız. Bu adımı tamamlamada sorun yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki resme bakın. : Spoiler: - KIRMIZI oka bakın.
Özel lobinizi oluşturmak
Şimdi açık olmak gerekirse, bazılarınız için işler karışmak üzere. Oynat düğmesine bastığınızda, sunucu listesi / lobi oluşturma ekranına getirileceksiniz. "Özel Oda Oluştur" u tıklayın. Bu adımda sorun yaşıyorsanız, lütfen fotoğrafa bakın. Bunun yapılması çok zor birşey olduğunu biliyorum ama söz veriyorum, bunu yapabilirsin. : Spoiler: - Kırmızı oklar, daha az karen ve daha çok ruhlar arasında bir tanrı olma arayışınızda size rehberlik edecek.
Arkadaşlarınızı davet etmek
Bu adımda, kopyalama ve yapıştırma becerileriniz teste tabi tutulacaktır. İlk olarak, arkadaşlarınız arasında steam sohbeti veya tek arkadaşınız olması halinde bir iletişim aracı bulun. Ekranın sağ üst tarafındaki "davet kodunu" kopyalayıp arkadaşlarınızla paylaşın. Lütfen aşağıdaki resimlere bakın ve parlak kırmızı oklara dikkat edin.
Arkadaşınıza Davet Kodu ile katılma
Süper kandırılan akıllı arkadaşınızdan bir davet kodu aldıktan sonra, ana menüde "Oynat" düğmesine basın. Evet, tıpkı 2. adımdaki gibi devam edin ve bu bölümü doğru anladığınızdan emin olmak için 2. adıma tekrar bir göz atın.
Özel oyuna katılın
Oynat'a bastıktan sonra ekranın sol alt köşesine gidin ve “Özel Oyuna Katıl” a basın. Lütfen okları takip etmeyi unutmayın.
Kod yazarak
Şimdi yapmanız gereken son şey davet kodunuzu yazmak ve arkadaşlarınıza katılmak! Tebrikler! Resmi olarak salak değilsin!
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: