- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunumuz, dokuzuncu yüzyıl İngiltere'sinde geçiyor. Oyunda adı Eivor olan Viking klanlarından birinin lideri olarak oynayacaksınız. Kahraman, halkı için yeni yaşam alanları bulması gerektiğine karar verir. Bu yüzden halkını Norveç'ten çıkarmak istiyor(çıkarmasa daha hoş olurmuş
). Kuzey Denizi'ni geçtikten sonra Britanya Adaları kıyılarına varırlar. Halkıyla oraya vardığında, bu bölgenin, farklı ulusların değerli kaynaklarla dolu topraklar için savaştığı bir savaş durumunda olduğunu keşfederler.Oyun mekaniği açısından, AC serinin önceki iki oyunundan pek de farklı değil. Macera boyunca kendinizi her türlü aktiviteyle dolu açık bir dünyada bulacaksınız. Bunlardan en önemlileri, çeşitli görevler ve rakiplerle yapılan savaşları içerir. Oyunda ki tüm ilerlemeleri geçerek, Eivor daha yüksek bir seviyeye ilerleyecektir. Bu, yeni beceriler edinmenizi sağlayacaktır.
Ayrıca, AC'nin yeni bölümünde birçok yenilik var. Bu oyunun benzersiz özelliği, kendi yerleşim yerinizi genişletme olanağıdır.
DİPNOT: 10 Kasım'da AC Valhalla bizlerle olacak.
AC Valhalla, Steam platformunda mevcut olacak mı?
Tabii ki de Steam Platformunda olacak demek isterdim fakat, AC Valhalla'nın Steam aracılığıyla piyasaya sürüleceğine dair herhangi bir belirti şu anda yok. Şu anda, oyunun Uplay platformunda ve Epic Games Store'da satın alınabileceği kesin olarak biliniyor.
Biraz da Oyunda Hangi Paketler var onlara bakalım...
Standard Edition $59 (269TL)
Gold Edition $100 (449TL)
Ultimate Edition $119 (495TL)
Collector's Edition $200 (1588TL)
Fiyatlandırmaları bu şekildedir.
Collector's Edition Paketi aldığımızda bize Ubisoft bize bu hediyeleri sunuyor, ne kadar hoş.

İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 – 3.1 GHz / Intel i5 – 4660 – 3.2 GHz
Ekran Kartı: AMD R9 380 – 4 GB / Nvidia GeForce GTX 960 4 GB
RAM: 8 GB
Depolama: 50 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 / 64 bit
Önerilen Sistem
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 – 3.2 GHz / Intel i7 – 4790 – 3.6 GHz
Ekran Kartı: AMD RX 570 – 6 GB / Nvidia GeForce GTX 1060 – 6 GB
RAM: 8 GB
Depolama: 50 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 / 64 bit