Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba turkmmo okurları
Temel savaş sistemi su üzerinde yürümeyi mümkün kılar. Bu oyunda üç kriyo karakter olduğunu biliyoruz. Sadece bir göz atın.
Tek karakterin üç yeteneği var, onu çok istiyorum. Ne zaman çıkacağını bilmiyorum.
Chongyun, kaeya'nın konumunu devralan ve ilk 0 kriyo karakteri olan yeni bir kriyo karakteridir. Temel yeteneği o kadar güçlü ki saldırınızı cyro ile büyülüyor. Bu, kümeste çok iyi çalışıyor (kılıç, büyük kılıç veya sırıkla yapılan her karakter kriyo olabilir).
Rip Kaeya, kendi başına yapamaz.
Temel savaş sistemi su üzerinde yürümeyi mümkün kılar. Bu oyunda üç kriyo karakter olduğunu biliyoruz. Sadece bir göz atın.1. Kamisato Ayaka
Tek karakterin üç yeteneği var, onu çok istiyorum. Ne zaman çıkacağını bilmiyorum.
2. Chongyun
Chongyun, kaeya'nın konumunu devralan ve ilk 0 kriyo karakteri olan yeni bir kriyo karakteridir. Temel yeteneği o kadar güçlü ki saldırınızı cyro ile büyülüyor. Bu, kümeste çok iyi çalışıyor (kılıç, büyük kılıç veya sırıkla yapılan her karakter kriyo olabilir).
3. Kaeya
Rip Kaeya, kendi başına yapamaz.