HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : BRA2
Yaş Sınırlaması : 23
İstediğiniz Günlük Online Süre : 2-3
Aradığınız Özellikler : OYUN İÇİ TÜM BİLGİYE SAHİP
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : egrassiva@gmail.com
Diğer / Ek :
EVET ARKADAŞLAR SERVER DÜZENLENMESİNE HAKİM OLAN,
BU İŞİ PARA İÇİN DEĞİL DE ZEVKİNE YAPAN BİR AVCI ARAMAKTAYIM.
KADİM EFSUN KANAT NPC DÜZENLEME RESİMLERİ DEĞİŞTİRME GİBİ KONULARA HAKİM OLAN DOSTLAR MESAJ ATABİLİR.
YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
Yaş Sınırlaması : 23
İstediğiniz Günlük Online Süre : 2-3
Aradığınız Özellikler : OYUN İÇİ TÜM BİLGİYE SAHİP
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : egrassiva@gmail.com
Diğer / Ek :
EVET ARKADAŞLAR SERVER DÜZENLENMESİNE HAKİM OLAN,
BU İŞİ PARA İÇİN DEĞİL DE ZEVKİNE YAPAN BİR AVCI ARAMAKTAYIM.
KADİM EFSUN KANAT NPC DÜZENLEME RESİMLERİ DEĞİŞTİRME GİBİ KONULARA HAKİM OLAN DOSTLAR MESAJ ATABİLİR.
YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
Son düzenleme:
Ön ek eklendi ve sosyal medya adresi. Kaldırıldı konnuzu 24 saat içinde şablona göre duzenlerseniz seviniriz 
https://forum.turkmmo.com/konu/588610-ornek-konu-konu-acmadan-once-okuyunuz/

https://forum.turkmmo.com/konu/588610-ornek-konu-konu-acmadan-once-okuyunuz/
Adınız : Muhammet Ünlü
Yaşınız : 21
Yaşadığınız Yer : Konya
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 550 Onlinde Kendi Sunucumu Yönettim Yeterince Profosyonel Olmadığım İçin Kapattım
Günlük Online Süreniz : 18 SAAT
Özellikleriniz : Destek ve oyun içi hile ile ilgileniyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Diğer / Ek :
İtem Proto . Mob Proto . Npc İtem Ekleyip Çıkarma Metin Boss Sabitleme Sandıklardan Çıkan itemleri Ayarlama İtem Efsunu Değiştirme Mob Canı Değiştirme Auto Patcher Güncellemesi Oyun Resimleri Değiştirme Anlayacağınız Bu İşlerdede Yardımcı Olabilirim . Hiçbir Yetki İstemem Tamamen Kendimi Geliştirmek Ve Zevk Amaçlıdır .
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 550 Onlinde Kendi Sunucumu Yönettim Yeterince Profosyonel Olmadığım İçin Kapattım
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Diğer / Ek :
İtem Proto . Mob Proto . Npc İtem Ekleyip Çıkarma Metin Boss Sabitleme Sandıklardan Çıkan itemleri Ayarlama İtem Efsunu Değiştirme Mob Canı Değiştirme Auto Patcher Güncellemesi Oyun Resimleri Değiştirme Anlayacağınız Bu İşlerdede Yardımcı Olabilirim . Hiçbir Yetki İstemem Tamamen Kendimi Geliştirmek Ve Zevk Amaçlıdır .
FACEBOOK'DAN İLETİŞİME GEÇİLDİAdınız : Muhammet Ünlü
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Diğer / Ek :
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)