Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Siyah Boya
Siyah boya , mürekkep kesesine benzer bir ana renk boyasıdır .
| Nadirlik rengi | Yaygın |
|---|---|
| Yenilenebilir | Evet |
| İstiflenebilir | Evet (64) |
Ticaret
Aylak tüccarlar , 1 zümrüt karşılığında 3 siyah boyayı takas etme şansına sahipler .Kullanım
Diğer tüm boyalar gibi siyah boya da şunlar olabilir:- Uygulanan koyun sonra olabilir Yünlerini boyamak için kesilmiş 1-3 blokları için siyah yün .
- Ehlileştirilmiş kurtlara tasmalarını boyamak için uygulanır.
- Evcilleştirilmiş kedilere tasmalarını boyamak için uygulanır.
- Yün , deri zırh , yatak , cam , pişmiş toprak ve shulker kutularını boyamak veya lekelemek için kullanılır .
- İle birlikte barut bir hale getirmek için havai fişek yıldızı .
- Soluk renk efekti oluşturmak için bir havai fişek yıldızı ile birleştirildi.
- Bannerlara desen eklemek için kullanılır .
- Boya kullanılır shulkers içinde Bedrock ve Eğitim sürümleri.
- Boya kullanılmış su içerdiği kazanlarda içinde Bedrock ve Eğitim sürümleri.
- İle birlikte , kum ve çakıl zanaat için somut bir toz .
- İle birlikte bileşiklerin zanaat balonları veya sopa kızdırma içinde Bedrock ve Eğitim sürümleri.
Hazırlama malzemesi
| İsim | Malzemeler | İşçiliği tarifi | Açıklama |
|---|---|---|---|
| Siyah Balon | Lateks + Siyah Boya + Helyum + Kurşun | [ Bedrock ve Eğitim sürümleri yalnızca ] | |
| Siyah Yatak | Herhangi Bir Yatak + Siyah Boya | Herhangi bir renkteki bir yatak, boyalar kullanılarak yeniden boyanabilir. [ Yalnızca Bedrock ve Education sürümleri ] | |
| Siyah Yatak | Beyaz Yatak + Siyah Boya | Beyaz yataklar boyalar kullanılarak yeniden boyanabilir. [ yalnızca Java Sürümü ] | |
| Siyah Halı | Beyaz Halı + Siyah Boya | 8 | |
| Siyah Beton Tozu | Siyah Boya + Kum + Çakıl | 8 | |
| Siyah Havai Fişek Yıldızı | Barut + Siyah Boya + Baş veya Altın Külçesi veya Tüy veya Ateş Yükü + Parlak Taş Tozu + Elmas | Sekiz adede kadar boya eklenebilir. Bir kafa, altın külçe, tüy veya ateş yükü eklenebilir. Hem elmas hem de parlak taş tozu, diğer bileşenlerden herhangi biri ile eklenebilir. | |
| Siyah Shulker Kutusu | Shulker Kutusu veya Herhangi Bir Shulker Kutusu + Siyah Boya | Shulker kutusu içindekileri saklar. Bir örs üzerinde yeniden adlandırılırsa, adını da korur. | |
| Siyah Vitray | Cam + Siyah Boya | 8 | |
| Siyah Vitray Bölme | Cam Bölme + Siyah Boya | 8 | |
| Siyah Terracotta | Pişmiş toprak + Siyah Boya | 8 | |
| Siyah yün | Herhangi Yün + Siyah Boya | [ Bedrock ve Eğitim sürümleri yalnızca ] | |
| Siyah yün | Beyaz Yün + Siyah Boya | [ Java Sürümü yalnızca ] | |
| Koyu Prizma | Prizma Parçası + Siyah Boya | ||
| Gri Boya | Siyah Boya + Kemik Unu | 2 | [ Bedrock ve Eğitim sürümleri yalnızca ] |
| Gri Boya | Siyah Boya + Beyaz Boya | 2 | |
| Açık Gri Boya | Siyah Boya + Beyaz Boya | 3 | Gelen Bedrock Baskı , siyah ve beyaz boya ile değiştirilebilir mürekkep keseleri ve kemik unu , sırasıyla. |
| Siyah Afiş deseni | Siyah Boya + Afiş | ||
| Siyah Başlık resmi | Siyah Boya + Banner + Vines veya Tuğlalar ya Creeper Kafa veya Wither İskelet Kafatası veya beyaz ay papatyası veya Büyülü Altın Elma |
Tezgah malzemesi
| İsim | Malzemeler | Tezgah tarifi | [ gizle ]Açıklama |
|---|---|---|---|
| Siyah Afiş deseni | Beyaz Banner + Siyah Boya | Saha afiş ve banner patterns. gerektirmeyen bordür girintili afiş örülmüştür [ Java Sürümü yalnızca ] | |
| Siyah Başlık resmi | Beyaz Banner + Siyah Boya + Banner Deseni | İstisnalar:
|
Ticaret
Çırak düzeyinde Çoban köylülerin% 20 olması [ Bedrock Üretim , yalnızca ] ya da 2 / 7 [ Java Sürümü sadece ] bir zümrüt 12 siyah boya almak için şansı.Veri değerleri
ID
Java Sürümü :| İsim | Ad alanlı kimlik | Çeviri anahtarı |
|---|---|---|
| Siyah Boya | black_dye | item.minecraft.black_dye |
| İsim | Ad alanlı kimlik | Sayısal kimlik | Çeviri anahtarı |
|---|---|---|---|
| Siyah Boya | dye | 351 | item.dye.black_new.name |
Öğe verileri
Gelen Bedrock Baskı , siyah boya kimlik adı sahip dye16 bir veri değeri,.| DV | Açıklama | |
|---|---|---|
| 0 | Mürekkep kesesi | |
| 1 | Kırmızı boya | |
| 2 | Yeşil Boya | |
| 3 | Kakao çekirdekleri | |
| 4 | Lapis Lazuli | |
| 5 | Mor boya | |
| 6 | Mavi Boya | |
| 7 | Açık Gri Boya | |
| 8 | Gri Boya | |
| 9 | Pembe Boya | |
| 10 | Kireç Boyası | |
| 11 | Sarı Boya | |
| 12 | Açık Mavi Boya | |
| 13 | Eflatun Boya | |
| 14 | Turuncu Boya | |
| 15 | Kemik tozu | |
| 16 | Siyah Boya | |
| 17 | Kahverengi Boya | |
| 18 | Mavi boya | |
| 19 | Beyaz Boya |
Tarih
| 1.14 | 18w43a |
|
|---|---|---|
| 1.15 | Ön sürüm 1 | Siyah boya artık koyu prizmatik yapmak için kullanılabilir . |
| 1.8.0 | beta 1.8.0.10 |
|
| 1.11.0 | beta 1.11.0.4 | Siyah boya artık çoban köylülerine satılabilir . |
| 1.13.0 | beta 1.13.0.9 | Siyah boya şimdi edilebilir hazırlanmış dan kalmamak güller . |
| 1.83 |
|