HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar 23 Ekimde açılacak dev projem için ortak arıyorum. Jandarma personeli olduğum için, oyunla en az benim kadar ilgilenebilecek, her konuda yardımcı olabilecek hedefleri yüksek, reklam katkısı verebilecek ortak arıyorum. 1-105 Orta Emek Farm'lık serverime ortaklık etmek isteyen arkadaşlarım aşağıdaki discorddan bana ulaşabişir.
Not : Oyun tamamen hazır olup, tüm filesi tarafımızca yazılmış oyuna entegre edilmiştir.
Not 2 : Piyasadaki 100-150 TL'lik sunucular ile kıyaslamayınız, sunucumuz ile 6 aylık sözleşme yapılmış olup 5.000 küsür TL ödemesi gerçekleştirilmiştir.
Not 3 : Güvenilir, işini iyi yapacak ve kul hakkından korkan arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
Emeklerimi hiçe sayıp, insanlık dışı hareket yapmaya kalkışırsa sonuçlarına katlanmak zorundadır. Bunun bilinciyle yazınız.
Teşekkürler..
İletişim :
Not : Oyun tamamen hazır olup, tüm filesi tarafımızca yazılmış oyuna entegre edilmiştir.
Not 2 : Piyasadaki 100-150 TL'lik sunucular ile kıyaslamayınız, sunucumuz ile 6 aylık sözleşme yapılmış olup 5.000 küsür TL ödemesi gerçekleştirilmiştir.
Not 3 : Güvenilir, işini iyi yapacak ve kul hakkından korkan arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
Emeklerimi hiçe sayıp, insanlık dışı hareket yapmaya kalkışırsa sonuçlarına katlanmak zorundadır. Bunun bilinciyle yazınız.
Teşekkürler..
İletişim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: