zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Milat2 Server Files Dosyaları 2020-10-14

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dosyalar Milat2 1. Sezonunun ilk Haftasına aittir direnişe ait source sadece bende bulunmaktadır direniş ile ilk sezon arasında binlerce fark vardır ayrıca @lanetadam @ShineSun @admin Kişi Hakkimda asilsiz iftiralarda bulunmakta Kanıt İstiyorum Bu kişiden atamadığı taktirde ceza almasını istiyorum iyi konu açalım millete sallayalim kalsın öyle konuda

:D Hangi filesimde bug çıkmışta varezlenmiş :D bi 65-250 eski bir filesim var varezde onuda :D ben silip atmıştım zaten sonradan paylaşılmış benim kullandığım fileslere sen reklamcı bile olamassın bilgisiz çocuk
SEN HAYATINDA 4BİN OYUNCU GÖRMEMİŞSİN BUG FİLESLERİNLE YOL AL SENI COK İYİ TANIYORUM BURADA HER KONUYA ATLIYORSUN AMA HİÇ BİRŞEY BİLMİYORSUN :D SENİNLE ÇÖPLERİNLE UĞRAŞAMAM BB

Dosyalar Milat2 1. Sezonunun ilk Haftasına aittir direnişe ait source sadece bende bulunmaktadır direniş ile ilk sezon arasında binlerce fark vardır ayrıca @lanetadam @ShineSun @admin Kişi Hakkimda asilsiz iftiralarda bulunmakta Kanıt İstiyorum Bu kişiden atamadığı taktirde ceza almasını istiyorum iyi konu açalım millete sallayalim kalsın öyle konuda
Konuyu ben açarsam banlanan sen olursun bence çok uğraşma :D

Konuyu ben açarsam banlanan sen olursun bence çok uğraşma :D
Yaw Kanıt at buraya Paramı atmadınız bende aradan çekildim chip yedi serverini daha neyine 40 takla atıyorsun bana sebebsiz yere yapılan bişey göster durduk yere para kazandığım serverin bu duruma gelmesini neden isteyeyim bana bı kanit at buraya canım sıkılıp böyle bişeye sebeb oldugumu göster hadi boş yapma mert kanıt at kimlik bilgilerin elimde aksi halde hakkinda sanalda asılsız iftiradan dava açilacak

Yaw Kanıt at buraya Paramı atmadınız bende aradan çekildim chip yedi serverini daha neyine 40 takla atıyorsun bana sebebsiz yere yapılan bişey göster durduk yere para kazandığım serverin bu duruma gelmesini neden isteyeyim bana bı kanit at buraya canım sıkılıp böyle bişeye sebeb oldugumu göster hadi boş yapma mert kanıt at kimlik bilgilerin elimde aksi halde hakkinda sanalda asılsız iftiradan dava açilacak
TCK 136-137 GEREĞİ BİLGİLERİ ALDIĞIN KİŞİ TARAFIMCA ŞİKAYETTE BULUNULDU, EK OLARAK KANIT İSTENIRSE GERKLİ KANITLARI ATARIM SEN KİM CHİP KİM :D TATAVA YAPMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri