Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Milat2 Server Files Dosyaları 2020-10-14

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

MakePack içinde ki root' içinden serverinfo.py IP değiştiğim halde CH'ler kapalı gözüküyor oyuna giremiyorum .
Sebebi?

Malware ile tarattım sonuç bu..

1607465311392.png

1607465357183.png

@blackjack1921

Merhaba, yorumları tek tek okudum en çok ikinizin ilgili olduğunu gördüm ki zaten biriniz paylaşımı yapansınız ve kişilerin birden çok sorunlarla karşılaştığını gördüm. Çalıştığım filesi bitirdiğimden dolayı şu aralarda boşda olmamdan bir paylaşım/güncelleme yapmak istiyorum eğer bana yorumdan veya özelden sorun listesini iletme şansınız varsa tüm sorunları çözüp foruma güzel bir files kazandırmak isterim.

@blackjack1921

Merhaba, yorumları tek tek okudum en çok ikinizin ilgili olduğunu gördüm ki zaten biriniz paylaşımı yapansınız ve kişilerin birden çok sorunlarla karşılaştığını gördüm. Çalıştığım filesi bitirdiğimden dolayı şu aralarda boşda olmamdan bir paylaşım/güncelleme yapmak istiyorum eğer bana yorumdan veya özelden sorun listesini iletme şansınız varsa tüm sorunları çözüp foruma güzel bir files kazandırmak isterim.
gün içerisinde buradan veya özelden paylaşırım
arada üzerinde çalışıyorum ve kullanılabilir hale getirdim ama eksikleri çok olduğu için yüksek onlinede halen daha kullanılabilir değildir.
en son güncellemelerim bile aşırı hatalar içeriyor. yakın zamanda kapsamlı bir güncelleme sunmayı planlıyorum ya da ayrı bir konu açabilirim
çünkü bir çok ekleme ve çıkarma yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri