noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Cevaplandı trojan:win32/wacatac.b!ml

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DieMetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bir filesin clientini build ettikten sonra bilgisayarın bulduğu virüs ; Wacatac (also known as Trojan:Win32/Wacatac) is a trojan-type infection that stealthily infiltrates computers and performs a number of malicious actions. Cyber criminals typically proliferate this malware using spam email campaigns and fake software 'cracks'. These trojans can do extensive damage.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu virüs windows güncellemesinden kaynaklı bir hata. Kasım güncellemesini yükleyen bilgisayarlardaki derleme işlemlerinde oluşuyor. Sadece metin2 için değil visual studiodan alınan tüm çıktılarda geçerli. Henüz düzeltme güncellemesi yayınlanmadı. Zararlı bir şey değil, başka bilgisayarlarda görünmüyor.
Arkadaşlar Gerekli İncelemeler Yapıldı. Visual Stiduo Kaynaklı Bir Durumdur. Dosya Virüs Total Sonuçları Konuda Verilmiştir. Bu Olay Çoğu Fileslerde Var. Sıfırdan Sızdırılan Filesler'de de Hazır Fileslerde'de Var. Herhangi Bir Sorun Yaşanmaz Merak Etmeyin.
Bu virüs windows güncellemesinden kaynaklı bir hata. Kasım güncellemesini yükleyen bilgisayarlardaki derleme işlemlerinde oluşuyor. Sadece metin2 için değil visual studiodan alınan tüm çıktılarda geçerli. Henüz düzeltme güncellemesi yayınlanmadı. Zararlı bir şey değil, başka bilgisayarlarda görünmüyor.
Bu Arkadaşın Da Dediği Gibi

Bakalım ben de farklı şekilde yolunu buldum client 0 src yi kurdum derledim sorun öyle çözüldü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri