farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

LifeBorn2.com Efsane 65-250 Orta emek pvp serveri

LifeBorn2 - Aurora
LifeBorn2 - Aurora metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. LifeBorn2 - Aurora kayıt ol ve LifeBorn2 - Aurora indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı diger, Zorluğu orta, Server Tipi diger olarak belirlenmiştir. LifeBorn2 - Aurora metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. LifeBorn2 - Aurora açılış tarihi 2020-10-12, bir an önce LifeBorn2 - Aurora pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Server Adı
LifeBorn2 - Aurora
Server Web Sitesi
https://lifeborn2.com
Açılış Tarihi
12 Eki 2020
Zorluk
Orta
Level Aralığı
Diğer
Server Tipi
Diğer
Genel Sistemler
  1. Çevrimdışı Pazar
  2. Ticaret Camı
  3. Official Pet
  4. Savaş Bölgesi
Diğer Özellikler
  1. Kuşak
  2. Efsun Botu
  3. Razador
  4. Nemere
Eventlar
  1. Futbol Topu
  2. Ox
  3. Balık Etkinliği
  4. Ay Işığı
  5. Üç Yol Savaşı
  6. Kale Savaşı
  7. At Yarışı
Lonca Turnuva Ödülü
100

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

LifeBorn2 - Aurora Full dönüşüm orta emek pvp server
Açıkçası Biz Diğer serverler gibi filesimizi gelistiremedik ben hala eski kafa takılıyorum sizde eğer bu yeniliklerden bunaldıysanız gelin servere en azından para boşa gitmesin beni bilen bilir bilmeyen ise yaptığım paylaşımlarıma baksın gelen gelmeyen herkese teşekkür ediyorum şimdiden.

https://discord.gg/UJGBW4wwww. LifeBorn2 .com
Oyunumuz 12.10.2020 saat 21:00 da açılacak tüm bilgiler ve site adresimiz Discord sayfamız da mevcuttur

𝟞𝟝|𝟚𝟝𝟘 𝔽𝕦𝕝𝕝 𝔻ö𝕟üşü𝕞𝕝ü 𝕊𝕖𝕣𝕧𝕖𝕣. 𝔽𝕦𝕝𝕝 𝕕ö𝕟üşü𝕞 𝕠𝕣𝕥𝕒 (𝔼𝕞𝕖𝕜) 𝕄𝕦𝕙𝕥𝕖ş𝕖𝕞 𝕠𝕪𝕦𝕟 𝕜𝕒𝕕𝕣𝕠𝕤𝕦𝕪𝕝𝕒 𝕐𝕖𝕟𝕚 𝕊𝕖𝕫𝕠𝕟𝕕𝕒 𝔹𝕚𝕣𝕖𝕪𝕤𝕖𝕝 𝕘ü𝕟𝕔𝕖𝕝𝕝𝕖𝕞𝕖𝕝𝕖𝕣 𝕧𝕖 𝕕𝕒𝕙𝕒 𝕓𝕚𝕣ç𝕠𝕜 ö𝕫𝕖𝕝𝕝𝕚𝕜 𝕚𝕝𝕖 𝕃𝕚𝕗𝕖𝕓𝕠𝕣𝕟𝟚 𝟙𝟚𝔼𝕜𝕚𝕞'𝕕𝕖 𝔸çı𝕝ı𝕪𝕠𝕣. 𝕊𝕚𝕥𝕖: 𝕝𝕚𝕗𝕖𝕓𝕠𝕣𝕟𝟚.𝕔𝕠𝕞 𝕎𝕤 & 𝕃𝕠𝕟𝕔𝕒 𝕋𝕦𝕣𝕟𝕦𝕧𝕒𝕤ı Ö𝕕ü𝕝𝕝ü -: 𝟞𝟝-𝟚𝟝𝟘 𝔹𝕠𝕝 𝔻ö𝕟üşü𝕞 -: 𝕊𝕚𝕞𝕪𝕒 𝕃𝕪𝕔𝕒𝕟 𝕐𝕠𝕜 -: 𝕋𝕖𝕜 𝕋ı𝕜 𝕊𝕥𝕒𝕥ü 𝕤𝕚𝕤. -: 𝔸𝕟𝕚𝕞𝕒𝕤𝕪𝕠𝕟𝕝𝕦 𝕊𝕚𝕝𝕒𝕙 𝔽𝕚ş𝕝𝕖𝕣𝕚 -: 𝕂𝕠𝕟𝕦𝕞 𝕂𝕒𝕪𝕕𝕖𝕥𝕞𝕖 𝕤𝕚𝕤. -: 𝕌𝕫𝕒𝕜𝕥𝕒𝕟 ℕ𝕡𝕔 -: 𝔻ö𝕟üşü𝕞 𝕂ü𝕣𝕖𝕤𝕚 𝕤𝕚𝕤. -: 𝔼𝕗𝕖𝕜 𝕊𝕚𝕤. -: 𝕌ç𝕒𝕟 𝔹𝕚𝕟𝕖𝕜𝕝𝕖𝕣 -: 𝕃𝕠𝕟𝕔𝕒 𝕋𝕠𝕡𝕝𝕒𝕟𝕥ı 𝕋𝕚𝕔𝕒𝕣𝕖𝕥 𝔾𝕖ç𝕞𝕚ş𝕚 𝕍𝕖 𝔹𝕚𝕣𝕤ü𝕣ü Ö𝕫𝕖𝕝 𝕊𝕚𝕤𝕥𝕖𝕞𝕝𝕖𝕣. 𝔻𝕖𝕥𝕒𝕪𝕝ı 𝕋𝕒𝕟ı𝕥ı𝕞 𝕊𝕚𝕥𝕖𝕞𝕚𝕫𝕕𝕖 𝕄𝕖𝕧𝕔𝕦𝕥𝕥𝕦𝕣.

Buda Bizim emektar files 👍
IMG_20201012_011037_587.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri