sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Cevaplandı puty script

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mermercan23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 322

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Selam arkadaslar boyle guzel temız puty script verıcek varmı bıde nasıl onu eklıcegımı googleden bır kac tane ekeldım fakat puty bastan acınca eskı halınde donuyor

Çözüm
Selam arkadaslar boyle guzel temız puty script verıcek varmı bıde nasıl onu eklıcegımı googleden bır kac tane ekeldım fakat puty bastan acınca eskı halınde donuyor
Hocam Şimdik Puty Script'i İstiyorsunuz Tamamda Hangisini İstiyorsunuz Ne İçin İstiyorsunuz Detaylandırma Yaparsanız Bende Dahil Yardımcı Oluruz. Hani Chleri Açmak İçin Mi Yedek Almak İçin Mi Veya Başka Bir Şey İçin Mi ?
Hocam Şimdik Puty Script'i İstiyorsunuz Tamamda Hangisini İstiyorsunuz Ne İçin İstiyorsunuz Detaylandırma Yaparsanız Bende Dahil Yardımcı Oluruz. Hani Chleri Açmak İçin Mi Yedek Almak İçin Mi Veya Başka Bir Şey İçin Mi ?

Çözüm
vallah ch lerı acmak yedek almak ıste boyle nasıl dıyım server ıslerınde yenıyım ısıme yarıyan ne varsa alırım tesekkur ederım bu arada ılgın ıcın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri