emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Android Telefonunuzda İphone Emojilerini Nasıl Kullanırsınız ?

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Herkese selamlar iyi forumlar arkadaşlar. Bugün sizlere android telefonunuzda iphone emojilerini kullanmanız için yardım edeceğim.

Android'inizi seviyorsanız, ancak arkadaşınızın iPhone'undaki gibi görünen emojiler istiyorsanız bir emoji uygulaması bulun. Android için kurulumu kolay harika iOS tarzı emojiler var; root gerektirmez. Tek yapmanız gereken bir uygulama yüklemek ve kısa sürede süslü yeni emojilerinizle mesajlaşmak. İşte emoji eğlencesine katılabilmek için Android için iPhone benzeri emojiyi nasıl edineceğiniz hakkında bilgiler.

Android'de iPhone Emoji Klavye Nasıl Kurulur ?

Google Play Store'deki çeşitli uygulamalar yardımıyla bu işi halledebilmekteyiz. Benim düşüncem androidin orjinal emojilerini kullanmak fakat yine de iPhone'den android telefona geçen arkadaşlarımız olabilir ve iPhone'nin emojilerini daha çok beğenmiş olabilirler bu yüzden onlara yardım edicem.

1. Adım
Google Play mağazasını ziyaret edin ve apple emoji klavye veya apple emoji yazı tipini aratın.

2. Adım
Arama sonuçları, emoji klavye ve Kika Emoji Klavye, Facemoji, Emoji Klavye Sevimli İfadeler ve Flipfont 10 için Emoji Yazı Tipleri gibi yazı tipi uygulamalarını içerecektir.

android-popular-emoji-apps-806cdfcafed04e27838db5bed13295a3.jpg

3. Adım
Kullanmak istediğiniz emoji uygulamasını seçin, indirin ve kurun.

4. Adım
Bir klavye uygulamasını kullanmak için Ayarlar> Sistem> Diller ve giriş> Sanal klavye> Klavyeleri yönet'e gidin. Ardından emoji klavyesini seçin.

5. Adım
Bir yazı tipi uygulamasını kullanmak için Ayarlar> Ekran> Yazı tipi stili seçeneğine gidin. Kullanılabilir yazı tipleri listesinde, emojilerin bulunduğu yazı tipini seçin.

Ve başardınız artık yeni emojilerin tadını çıkarın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri