Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android'de Çerezler Nasıl Temizlenir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Çerezler , bir sonraki ziyaretinizde kim olduğunuzu hatırlayabilmeleri için bazı web sitelerinin bilgisayarınıza yerleştirdiği küçük metin dosyalarıdır. Dosyalar adınız, konumunuz ve tercihleriniz dahil olmak üzere sizinle ilgili bilgiler içerir.
Masaüstü bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda, çerezler tam olarak aynı şekilde çalışır ve kaldırılması kolaydır.
Chrome , Firefox, Samsung İnternet, Opera ve diğerleri dahil olmak üzere Android mobil web tarayıcılarında çerezleri nasıl temizleyeceğiniz aşağıda açıklayacağım.
Chrome'da Çerezleri Temizle
1: Üç noktalı menü simgesine dokunun.
2: Ayarlar'a dokunun .
3: Gelişmiş bölümüne gidin ve Gizlilik'e dokunun.
4: En alta gidin ve Tarama verilerini temizle'ye dokunun .
5: Çerezler ve site verilerine dokunun .
6: Verileri Temizle'ye dokunun .
Firefox'ta Çerezleri Temizle
3: Özel verileri temizle'ye dokunun .
4: Çerezler ve aktif girişler'e dokunun .
5: Verileri Temizle'ye dokunun
Samsung İnternette Tanımlama Bilgilerini Temizle
1: Dokunun üç yığın çizgi menü simgesini .
3: Gizlilik ve güvenlik'e dokunun .
4: Göz atma verilerini sil'e dokunun .
6: Sil'e dokunun .
Opera'da Çerezleri Temizle
1: Ekranınızın sol üst kısmındaki menü simgesine dokunun.
3: Gizlilik bölümüne gidin ve Tarama verilerini temizle'ye dokunun.
4: Açılır ekranda, Tanımlama bilgilerini ve verileri temizle'nin yanındaki onay kutusuna dokunun.
5: Açılır ekranda, Tanımlama bilgilerini ve verileri temizle'nin yanındaki onay kutusuna dokunun .
6: Tamam'a dokunun.
Umarım anlatımım hoşunuza gitmiştir Güzel ve okunaklı bir konu hazırladım emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim.
Çerezler , bir sonraki ziyaretinizde kim olduğunuzu hatırlayabilmeleri için bazı web sitelerinin bilgisayarınıza yerleştirdiği küçük metin dosyalarıdır. Dosyalar adınız, konumunuz ve tercihleriniz dahil olmak üzere sizinle ilgili bilgiler içerir.
Masaüstü bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda, çerezler tam olarak aynı şekilde çalışır ve kaldırılması kolaydır.
Chrome , Firefox, Samsung İnternet, Opera ve diğerleri dahil olmak üzere Android mobil web tarayıcılarında çerezleri nasıl temizleyeceğiniz aşağıda açıklayacağım.
Chrome'da Çerezleri Temizle
3: Gelişmiş bölümüne gidin ve Gizlilik'e dokunun.
4: En alta gidin ve Tarama verilerini temizle'ye dokunun .
6: Verileri Temizle'ye dokunun .
Firefox'ta Çerezleri Temizle
3: Özel verileri temizle'ye dokunun .
4: Çerezler ve aktif girişler'e dokunun .
5: Verileri Temizle'ye dokunun
Samsung İnternette Tanımlama Bilgilerini Temizle
1: Dokunun üç yığın çizgi menü simgesini .
3: Gizlilik ve güvenlik'e dokunun .
4: Göz atma verilerini sil'e dokunun .
6: Sil'e dokunun .
Opera'da Çerezleri Temizle
1: Ekranınızın sol üst kısmındaki menü simgesine dokunun.
3: Gizlilik bölümüne gidin ve Tarama verilerini temizle'ye dokunun.
4: Açılır ekranda, Tanımlama bilgilerini ve verileri temizle'nin yanındaki onay kutusuna dokunun.
5: Açılır ekranda, Tanımlama bilgilerini ve verileri temizle'nin yanındaki onay kutusuna dokunun .
6: Tamam'a dokunun.
Umarım anlatımım hoşunuza gitmiştir Güzel ve okunaklı bir konu hazırladım emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim.