farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Android'de Kayıt Nasıl Görüntülenir Rehberi

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android'de Kayıt Nasıl Görüntülenir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

1.png

Android Ekranımın Ekranını Neden Kaydetmeliyim?
Ekran kaydı en çok oyuncular arasında popülerdir; farklı oyunlarda becerilerini sergilemek, video incelemeleri için içerik oluşturmak, nasıl yapılır ve izlenecek yollar kaydetmek veya şakalar, veya aksaklıklar bulmak içindir.

Bununla birlikte, başka kullanımları da vardır. Örneğin, bir uygulama sürekli olarak bir hataya neden oluyorsa, bu sorunu ekran yakalacı ile videosunu veya resmini çekip yetkililere bildire bilirsiniz. Bu, özellikle uygulamalardaki olası olmayan veya zor hatalar için kullanışlıdır ve onarım personelinin telefonlarınızı tamir etmesine yardımcı olabilir.

Ayrıca, başkalarına bir uygulamayı kullanma talimatı vermek veya birine yeni bir uygulama ve neden yararlı olduğunu göstermek için de kullanabilirsiniz. Sadece ara sıra kullansanız bile, her yönüyle kullanışlı bir araçtır.

Android'de Ekran Yakalamayı Kullanmadan Önce Yapmanız gerekenler

Bir arkadaş için sıradan bir kayıt bile bazı temel tekniklerle ve ileriyi düşünerek geliştirilebilir.

Sessiz bir alan bulun : sessiz bir alanda kayıt yapın. Bu, videolarınızı daha net ve ilginç hale getirecek ve duyulmasını kolaylaştıracaktır.

Rahatsız Etmeyin'i Kullanın : Bildirimler, metinler ve aramalardan kaynaklanan kesintileri sınırlamak için telefonunuzu kayıt süresince Rahatsız Etmeyin'e ayarlayın .

Her şeyin kaydedildiğini unutmayın: Ekranınızı kaydediyorsanız, tüm eylemlerinizi ve söylediğiniz her şeyi belgeleyeceğini unutmayın. Gizlenmemiş parolalar girmeyin (veya parolanızı yazarken yüksek sesle söylemeyin).

Gizliliği aklınızda bulundurun : Ekranınızı kaydederken başkalarına saygı gösterin. Asla sosyal medyaya veya başkalarının huzurunu ihlal edebilecek diğer içeriğe erişmeyin. Açık rızaları olmadan herkese açık olsalar bile başkalarının sosyal medya etkileşimlerini asla göstermeyin.

Bir montaj parçası ve iyi bir aydınlatma kullanın : Tepkilerinizi telefonunuz aracılığıyla da, muhtemelen ayrı bir pencerede kaydedecekseniz, telefonunuzu sallamamak için monta edin veya bir telefon tutucu kullana bilirsiniz. Tepkilerinizin görünür olması için yüzünüzü iyi aydınlatmaya da çalışmalısınız.

Artikülasyon : Öğreticiler veya talimatlar için bunları önceden yazın ve yaptığınız her şeyi açıkça ifade edin. Unutma, parmaklarını göremezler!

Düzenlemeyi düşünme : Videonuzu daha kısa ve gereksiz ayrıntılardan arınmış olacak şekilde düzenleyin . Önemsiz kısımların başında veya sonunda kırpılması bile daha iyi bir izleme deneyimi sağlayacaktır.

Umarım anlatımım hoşunuza gitmiştir Güzel ve okunaklı bir konu hazırladım emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri