Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Android'de Silinen Metinleri Geri Yükleme Rehberi

Metin2 Pvp GM

Son1Dem

[404: Fear not found]
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
GM
TM Üye
Konular
1,953
Online süresi
1ay 8g
Reaksiyon Skoru
3,987
Altın Konu
140
Başarım Puanı
339
TM Yaşı
6 Yıl 9 Ay 24 Gün
MmoLira
39,465
DevLira
150

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Bir Android'den Silinen Metinleri Geri Yükleme. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

1.png

Önemli metin mesajlarını sildiyseniz veya Android telefonunuza zarar verdiyseniz ve önemli verileri kaybettiyseniz, bu mesajları geri almak neredeyse imkansız olabilir. Silinen metin mesajlarını kurtarmak için yapabilecekleriniz ve daha da önemlisi, tekrar olmasını önlemek için neler yapabileceğiniz.

Android'de Metinleri Kurtarmak Neden Zor
Android'in mesajlaşma verilerini yönetme şekli nedeniyle silinen mesajları almak zordur ve bazı durumlarda imkansızdır. Windows'ta geri dönüşüm kutusu veya Mac'te, silinen dosyaların gerçekten silinmeden önce belirli bir süre saklandığı çöp kutusu gibi bir yer yoktur. Bir kez yaptıktan sonra silme için herhangi bir geri alma işlevi de yoktur.

Bunun yerine, bir şeyi sildiğinizde, Android yeni verilerle üzerine yazılacak şekilde işaretler. Bunu, yapılacaklar listenizden bir kalemle silip, aynı alana yeni bir şeyler yazabilmek olarak düşünün.

Yapmayı deneyebileceğiniz şey, verileri, normal yollarla erişemeyeceğiniz, Android'in silinmek üzere yerleştirdiği konumdan geri yüklemektir. Ve bu makaleyi, metni sildiğiniz aynı telefonda okuyorsanız, şansınız kalmayabilir. Açık olmak gerekirse, bu garanti edilmez ve veriler zaten silinmiş olabilir.

Önce Ne Denenmeli

İlk önce verileri korumaya çalışın. Mesajları yeni sildiyseniz, Güç düğmesini basılı tutarak ve görüntülenen menüde Uçak modunu seçerek telefonunuzu hemen uçak moduna alın .

Bazı Android sürümlerinde, Ayarlar > Ağ ve İnternet'e gitmeniz ve Uçak modu geçiş anahtarını açmanız gerekir . Bu, Wi-Fi'yi ve hücresel radyoyu kapatır, böylece telefon herhangi bir yeni bilgi indirmez. Ayrıca kamerayı kullanmamalı, ses kaydetmemeli veya mesajların üzerine yazabilecek yeni veriler oluşturmamalısınız.

Bunu yaptıktan sonra, ihtiyacınız olan ilgili verilerin başka bir yerde saklanıp saklanmadığını kontrol edin. Örneğin, fotoğraflar bazen otomatik olarak Galeri uygulamasına yedeklenir ve bazen randevular takviminize otomatik olarak eklenir. İhtiyaç duyduğunuz bilgilere uygun bir uygulama varsa, önce onu kontrol edin.

Mesajlarını kaybettiğiniz kişiyle düzenli iletişim halindeyseniz, görüşmeyi telefonlarında yedekleyebilir ve size iletebilir. Sadece durumu açıklayın ve onlardan ilgili mesajları size iletmelerini isteyin.

Her şey başarısız olursa ve mesajları silmeden önce tam telefon yedeklemesi kullanarak telefonunuzu tamamen yedeklediyseniz, telefonunuzu silin ve geri yükleyin.

Bu adımlar işe yaramazsa, mesajları yazılımla geri yüklemenin kolay ve garantili bir yolu yoktur ve tedavisi hastalıktan daha kötü olabilir.

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde güzel ve okunaklı bi konu hazırlamış oldum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Çeviri işinin üstüne biraz daha düşelim lütfen. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri