HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android'de Çerezler Nasıl Temizlenir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Çerezler , bir sonraki ziyaretinizde kim olduğunuzu hatırlayabilmeleri için bazı web sitelerinin bilgisayarınıza yerleştirdiği küçük metin dosyalarıdır. Dosyalar adınız, konumunuz ve tercihleriniz dahil olmak üzere sizinle ilgili bilgiler içerir.
Masaüstü bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda, çerezler tam olarak aynı şekilde çalışır ve kaldırılması kolaydır.
Chrome , Firefox, Samsung İnternet, Opera ve diğerleri dahil olmak üzere Android mobil web tarayıcılarında çerezleri nasıl temizleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır .
Aşağıdaki bilgiler, Android telefonunuzu kimin yaptığından bağımsız olarak geçerli olmalıdır: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi vb.
Chrome'da Çerezleri Temizle
1: Dokunun üç nokta menü simgesini .
2: Ayarlar'a dokunun .
3: Aşağı kaydırarak Gelişmiş bölümü ve musluk Gizlilik .
4: En alta gidin ve Tarama verilerini temizle'ye dokunun .
5: Çerezler ve site verilerine dokunun .
6: Verileri Temizle'ye dokunun .
Firefox'ta Çerezleri Temizle
3: Özel verileri temizle'ye dokunun .
4: Çerezler ve aktif girişler'e dokunun .
5: Verileri Temizle'ye dokunun
Samsung İnternette Tanımlama Bilgilerini Temizle
1: Dokunun üç yığın çizgi menü simgesini .
3: Gizlilik ve güvenlik'e dokunun .
4: Göz atma verilerini sil'e dokunun .
6: Sil'e dokunun .
Opera'da Çerezleri Temizle
1: Ekranınızın sol üst kısmındaki menü simgesine dokunun.
3: Android Opera çerezleri temizle
4: Sayfanın aşağısındaki Gizlilik bölümünde ve musluk Tarama verilerini temizle .
5: Açılır ekranda, Tanımlama bilgilerini ve verileri temizle'nin yanındaki onay kutusuna dokunun .
6: Tamam'a dokunun .
Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde güzel ve okunaklı bi konu hazırlamış oldum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim.
Çerezler , bir sonraki ziyaretinizde kim olduğunuzu hatırlayabilmeleri için bazı web sitelerinin bilgisayarınıza yerleştirdiği küçük metin dosyalarıdır. Dosyalar adınız, konumunuz ve tercihleriniz dahil olmak üzere sizinle ilgili bilgiler içerir.
Masaüstü bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda, çerezler tam olarak aynı şekilde çalışır ve kaldırılması kolaydır.
Chrome , Firefox, Samsung İnternet, Opera ve diğerleri dahil olmak üzere Android mobil web tarayıcılarında çerezleri nasıl temizleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır .
Aşağıdaki bilgiler, Android telefonunuzu kimin yaptığından bağımsız olarak geçerli olmalıdır: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi vb.
Chrome'da Çerezleri Temizle
3: Aşağı kaydırarak Gelişmiş bölümü ve musluk Gizlilik .
4: En alta gidin ve Tarama verilerini temizle'ye dokunun .
6: Verileri Temizle'ye dokunun .
Firefox'ta Çerezleri Temizle
3: Özel verileri temizle'ye dokunun .
4: Çerezler ve aktif girişler'e dokunun .
5: Verileri Temizle'ye dokunun
Samsung İnternette Tanımlama Bilgilerini Temizle
1: Dokunun üç yığın çizgi menü simgesini .
3: Gizlilik ve güvenlik'e dokunun .
4: Göz atma verilerini sil'e dokunun .
6: Sil'e dokunun .
Opera'da Çerezleri Temizle
1: Ekranınızın sol üst kısmındaki menü simgesine dokunun.
3: Android Opera çerezleri temizle
4: Sayfanın aşağısındaki Gizlilik bölümünde ve musluk Tarama verilerini temizle .
5: Açılır ekranda, Tanımlama bilgilerini ve verileri temizle'nin yanındaki onay kutusuna dokunun .
6: Tamam'a dokunun .
Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde güzel ve okunaklı bi konu hazırlamış oldum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)