onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Android ve iOS için Gboard Klavye Rehberi

Son1Dem

[404: Fear not found]
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
1,893
Çözüm
134
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
4,003
Altın Konu
140
Başarım Puanı
339
MmoLira
39,506
DevLira
150
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android ve iOS için Gboard Klavye. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

1.png

Mobil söz konusu olduğunda, Google iki dünyada yaşıyor. Şirket , Pixel gibi Android akıllı telefonlar oluşturmak için üreticilerle birlikte çalışıyor, işletim sistemini milyonlarca üçüncü taraf cihazda çalıştırıyor ve işletim sistemini ve Android uygulamaları ekosistemini koruyor. Ancak, Google Haritalar ve Google Dokümanlar da dahil olmak üzere iOS için Google uygulamaları oluşturmaya oldukça fazla kaynak yatırıyor. Google'ın klavye uygulaması Gboard'a gelince, şirket iOS uygulamasını Android sürümünden aylar önce yayınladı. İki klavyenin benzer özellikleri olsa da, birkaç küçük fark var.

Android kullanıcıları için Gboard, Google Klavye'nin yerini almaktadır. Android cihazınızda Google Klavye zaten varsa, Gboard'u edinmek için sadece o uygulamayı güncellemeniz gerekir. Aksi takdirde, Google Play Store'dan indirebilirsiniz: adı Gboard - Google Klavye (tabii ki Google Inc. tarafından). Apple App Store'da adı, Google'dan yeni bir klavye olan Gboard olarak adlandırılır.

Android için Gboard
Gboard, tek elle kullanım modu ve kaydırarak yazma gibi Google Klavye'nin sunduğu en iyi özellikleri alır ve bazı yeni harika özellikler ekler. Google Klavye'nin yalnızca iki teması (koyu ve açık) varken, Gboard çeşitli renklerde 18 seçenek sunar. Ayrıca harika olan resminizi de yükleyebilirsiniz. Tuşların etrafında bir kenarlık olup olmayacağını, bir sayı satırının görüntülenip görüntülenmeyeceğini seçebilir ve bir kaydırıcı kullanarak klavye yüksekliğini belirleyebilirsiniz.

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde güzel ve okunaklı bi konu hazırlamış oldum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri