HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Senden alıntı yaptıysa yazmaması hoş bir şey değil. Fakat Bu Pencere için bana 1 Hafta yazdınız yapar mısın diye yani kısaca özet bunu yapabilecek bilgi dahi yok 0 dan board yapıp oyuna entegre edersen Çalıştırabilirsen gerçekten beni etkilersinSistemi yapan kişi benim kardeşim fakat böyle şahıslar paylaşmalarına bir şey demiyorum bari ismimi etiketlesinler
kendisi gibi göstermiş konuda o yüzden onadır tepkim [
Sana 1 hafta boyunca yazdım mıSenden alıntı yaptıysa yazmaması hoş bir şey değil. Fakat Bu Pencere için bana 1 Hafta yazdınız yapar mısın diye yani kısaca özet bunu yapabilecek bilgi dahi yok 0 dan board yapıp oyuna entegre edersen Çalıştırabilirsen gerçekten beni etkilersin
şakamısın sen beni kendinle karıştırdın galiba
dalgana bakSana 1 hafta boyunca yazdım mışakamısın sen beni kendinle karıştırdın galiba
dalgana bak
Tabi dalgama bakarım
bilgisiz olan sensinBana burda laga luga yapma bana bilgisiz diyen şahsiyet daha düne kadar benimle konuşuyordu ne ara olduda şimdi patronluk taslıyorsun afedersin aslanmı sanıyorsun kendini birkaç şey bilince hayır anlamıyorum nerden geliyo bu özgüven çocuksun ben sana benzemem sende bana benzemezsin benzeyemezsin istesendeTabi dalgama bakarımbilgisiz olan sensin
benden almış olduğun combat zone orjinal gameforgenin combatı diye vermiştim hatırla sende bunu paylaşınca bana zarar verebileceğini sandın ama sana zenunun combatını gf diye yutturmuştum
kaza geçirdiğindeki attığın fotolar duruyor sargılı şimdi burda paylaşsam bütün herkes senin nasıl biri olduğunu görür bana herzaman birşekilde zarar vermeye çalışacaksın biliyorum huylu huyundan vazgeçmez istesemde engelleyemem zaten oyüzden BAŞARILAR şimdiden 
Birbirinize Hitaplarınıza dikkat ediniz lütfen. Konuyu daha fazla uzatmayın iyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)