mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı Ufak bi system error

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tengrist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1007 00:07:15509 :: CPythonPlayer::SetItemData(window_type : 1, dwSlotIndex=109, itemIndex=9802) - Failed to item data

1007 00:07:15509 :: CPythonPlayer::SetItemData(window_type : 1, dwSlotIndex=108, itemIndex=74085) - Failed to item data

1007 00:07:15509 :: CPythonPlayer::SetItemData(window_type : 1, dwSlotIndex=24, itemIndex=74085) - Failed to item data
arkadaşlar böyle bir hata alıyorum ne olabilir.
Geçenlerde silah ekledim ama ne 9802 nolu bir itemim ne de 74085 nolu bir itemim var.

Çözüm
Reboot atınca düzeldi, heralde yeni eklediğim itemlerle alakalı bir durum vardı baya yurt dışı ve yurt içi forumlarda gezindim benzer sorunları yaşayanlar şunu yapsın:
ilk olarak reboot atın.
eğer çözülmezse packteki item protoda hata olabilir ilgili numaralı itemleri kontrol edil, belki item_protonuz düzgün kapatılmamış olabilir, başka bir programla kapatın.
Reboot atınca düzeldi, heralde yeni eklediğim itemlerle alakalı bir durum vardı baya yurt dışı ve yurt içi forumlarda gezindim benzer sorunları yaşayanlar şunu yapsın:
ilk olarak reboot atın.
eğer çözülmezse packteki item protoda hata olabilir ilgili numaralı itemleri kontrol edil, belki item_protonuz düzgün kapatılmamış olabilir, başka bir programla kapatın.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri