Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sesli Konuşma programımız GSC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan servet5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1. Adım :

linkden programi indirip kuruyoruz.

2. Adım:

Daha sonra oyundaki ismimizle üye oluyoruz. Zatan programı acınca need a account? yazar oraya basınca forum ekranı gelecek * işaretli olan yerleri duzgunce doldursanız yeterli.

3. Adım:

Program acınca msn tarzı bı ekran gelecek ve orda voice diye sekme var oraya basıp en altta add ve delete sekmesi gelecek add sekmesine basınca 4 farklı sekme acılır. ordan by searching e tıklayıp hıc bı yere dokunmayin istediğiniz clan ismi varsa yazın ve search e tıklayın. Altta server cıkacak üzerine tıklayıp join selected a tıklayın.

4. Adım:

Şimdi ses ayarlarımızı yapalım.
Porgramımı acıyoruz msn gıbı olan yerde yani login oldugumuz ekranda file a tıklıyoruz ordan settings e tıklıyoruz, sonra audio sekmesine gelip sesler son ayar acın zararı yok mikrofon ayarımızı yapıyoruz zaten buyuk ıhtımalle onlar otomatık secılı olur.
bas konus tusunu ayarlıyoruz. use push-to-talk secenegını secıyoruz yandaki change tusuna basıp sol alt tusuna bı kez basıp cekiyoruz. ( artık sol alt tusuna basıp konusuyoruz konusurken elınızı basılı tutun) ayarları yaptıkdan sonra start prieview tusuna basıp kontrol edıyoruz eger ona basınca farklı bır ses duyarsanız program sorunsuz kurdunuz demektir.

ALİNTİDİR +REP

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri