Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba
Sistem Hakkında:
Canavarlardan çok fazla drop öğesi olan herhangi bir sunucuda oynadığımda - merak ettim - kendimi bu hurda yığınında nasıl bulacağım?
Bir yere düşen neseneye tıklarsınız ve tamamen farklı bir öğe alırsınız, böylece envanterinizi dağıtırsınız.
Benim çözümümle, oyuncularınızın artık endişelenmesine gerek yok.
Oyuncu olarak:
Artıları :
- Diğer oyuncular tarafından kazanılan eşyalar için endişelenmenize gerek yok;
- Alfabetik liste, düşen nesneyi kolayca bulmanızı sağlar;
- Dinamik liste düzenli olarak kendini temizler ve tamamlar;
- Yine de öğeleri doğrudan yerden alabilirsiniz;
- Pencereyi kullanmak istediğinizde gösterebilir ve gizleyebilirsiniz;
- Öğe size ait değilse sahiplik rengindeki oyuncu adınız sarı yerine kırmızı olacaktır;
- Listenizin uzun süredir yerde yatan eşyalarla dolu olacağından endişelenmenize gerek yok - sadece aldığınız eşyalar listeye gidecek;
- Öğenin adına çift tıklayabilirsiniz ve karakter almak amacıyla otomatik olarak ona doğru hareket eder;
- Listeyi kendiniz yenileyebilirsiniz;
- Listeden bir öğe seçebilir ve tek tuşla yerden alabilirsiniz.
Min :
- Öğeyi almak için yine de ona yakın olmanız gerekir.
- Bazen çok uzak mesafe nedeniyle öğe adına iki kez tıklamanız gerekir.
Son düzenleme:
Merhaba
Sistem Hakkında:
Canavarlardan çok fazla drop öğesi olan herhangi bir sunucuda oynadığımda - merak ettim - kendimi bu hurda yığınında nasıl bulacağım?
Bir yere düşen neseneye tıklarsınız ve tamamen farklı bir öğe alırsınız, böylece envanterinizi dağıtırsınız.
Benim çözümümle, oyuncularınızın artık endişelenmesine gerek yok.
Oyuncu olarak:
Artıları :
Diğer oyuncular tarafından kazanılan eşyalar için endişelenmenize gerek yok; Alfabetik liste, düşen nesneyi kolayca bulmanızı sağlar; Dinamik liste düzenli olarak kendini temizler ve tamamlar; Yine de öğeleri doğrudan yerden alabilirsiniz; Pencereyi kullanmak istediğinizde gösterebilir ve gizleyebilirsiniz; Öğe size ait değilse sahiplik rengindeki oyuncu adınız sarı yerine kırmızı olacaktır; Listenizin uzun süredir yerde yatan eşyalarla dolu olacağından endişelenmenize gerek yok - sadece aldığınız eşyalar listeye gidecek; Öğenin adına çift tıklayabilirsiniz ve karakter almak amacıyla otomatik olarak ona doğru hareket eder; Listeyi kendiniz yenileyebilirsiniz; Listeden bir öğe seçebilir ve tek tuşla yerden alabilirsiniz.Min :
Öğeyi almak için yine de ona yakın olmanız gerekir. Bazen çok uzak mesafe nedeniyle öğe adına iki kez tıklamanız gerekir.
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)