SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Rocket League Yeni itemler Hakkında

Son1Dem

[404: Fear not found]
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
1,893
Çözüm
134
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
4,003
Altın Konu
140
Başarım Puanı
339
MmoLira
39,506
DevLira
150
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Rocket League Yeni itemler . Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

10.jpg

Yeni Rocket League Öğeleri her zaman en çok oyuncular tarafından ilgilenilir ve belirli bir süre boyunca RL pazarında en çok aranır. Yani Rocket League Yeni Eşya Fiyatları, işlem yapmadan önce anlamanız gereken ilk şeydir.
Rocket League'de, oyunu taze tutmak için yeni RL kasaları ve öğeleri sürekli olarak oyuna bırakılıyor. RocketPrices.Com en iyi profesyonel Rocket League Trading mağazası olarak her zaman size en son işlem bilgilerini ilk kez sunmaya çalışır.
Şimdi Rocket League Rocket Pass 6 Öğeleri, Momentum Serisi Eşyaları fiyatları burada güncellendi, tüm yeni Rocket Pass 6 Premium ödüllerinin ve Momentum Serisi Öğelerinin güncel değerini anında öğrenmek ister misiniz? Yeni Rocket League eşyaları için en iyi takası yapmak ister misiniz? Tüm Pass 6 Öğelerinin fiyatlarına buradan göz atın!
Rocket League öğelerinin tüm platform fiyatları da dahil olmak üzere eksiksiz bir fiyat listesini sunuyoruz (tüm fiyatlar Rocket League Keys'de gösterilmektedir), ayrıca fiyat trendini de inceleyebilirsiniz. yeni RL öğeleri burada. Rocket League Çıkartma fiyat belirli değildir. Piyasadaki profesyonel işlemlere göre günlük olarak güncellendiğini unutmayın. Bu yüzden her gün anlık fiyatları kontrol etmeyi unutmayın.

Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir sizlere olabildiğince aklınızı karıştıracak bir biçimde değilde güzel ve okunaklı bi konu hazırlamış oldum emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri