Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Cadı
Bu sayfa karakter sınıfı hakkındadır. Kehanet kartı için bkz Cadı .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu sayfa karakter sınıfı hakkındadır. Kehanet kartı için bkz Cadı .
Ona güldüler. Parmaklarını gösterdiler, çocuklarını uzaklaştırdılar ve sokaklarda fısıldadılar. Evini yaktılar ve köyden sürdüler. Ödeşti. Alev, gölge, hastalık ve don. Bunlar güçlü cadının aletleri ve onları zar zor kontrol edebileceği umursamaz bir güçle kullanıyor. Kırılgan ve narin görünse de, onu küçümsemeyin. Birçoğu var ve onlar, onun ardından yanmış ve solmuş cesetler arasında sayılıyor.
Cadı Sürgün'ün saf Yoludur istihbarat sınıfının ona eşsiz bir master yapmaya, element ve karanlık sanatlar . Düşmanlarını uzaktan öldürmek için ham büyünün gücünü kullanıyor. Muazzam iradesi, onu fiziksel ve büyülü saldırılara karşı parıldayan bir engelle çevreliyor , Cadı savunmasız olmadan önce delinmesi gereken bir engel. Saf hasara dayalı büyünün yanı sıra, Cadı düşmanlarını lanetler ve hastalıklarla da sakatlayabilir ve öldürebilir . O temkinli bir arkadaş ve tehlikeli bir düşman.
Cadının zekasıyla ilişkili zırhlar çemberler , elbiseler , kumaş eldivenler , terlikler / botlar ve ruh kalkanlarıdır ve tipik silahı Asalar'dır .
Genel olarak bir Cadı çok tehlikeli bir sınıf olabilir, ancak aynı zamanda yapımı da oldukça zordur. Hangi pasiflere / becerilere odaklandığınıza bağlı olarak etkili bir şekilde 4 ayrı Cadı alt sınıfı vardır:
Cadının zekasıyla ilişkili zırhlar çemberler , elbiseler , kumaş eldivenler , terlikler / botlar ve ruh kalkanlarıdır ve tipik silahı Asalar'dır .
Genel olarak bir Cadı çok tehlikeli bir sınıf olabilir, ancak aynı zamanda yapımı da oldukça zordur. Hangi pasiflere / becerilere odaklandığınıza bağlı olarak etkili bir şekilde 4 ayrı Cadı alt sınıfı vardır:
- Ateş Cadısı: Ateş becerileri genellikle hem doğrudan etkiler hem de Zaman İçinde Hasar yoluyla ham hasar vermeye odaklanır.
- Şimşek Cadı: Şimşek becerileri de genellikle hem doğrudan etkiler hem de şok etkisi altındaki bir hedefe sonraki vuruşları daha fazla hasar veren bir Şok etkisi yoluyla ham hasar vermeye odaklanır.
- Buz Cadısı: Buz becerileri doğada daha savunmacıdır. Zamanla Ateş veya Şimşek kadar hasar vermeyeceklerdir, ancak çoğu, rakipleri Chill veya Freeze yaparak onları yavaşlatabilir veya tamamen durdurabilir, bu da Cadı'nın hasardan kaçınmasını kolaylaştırır ve bunların BİRÇOKU AoE'dir. .
- Sihirdar: Bu, mavi pasif beceri sektörünün çok sayıda güçlendirmeye sahip olduğu Minyonları çağırmaya ve geliştirmeye odaklanmayla ilgilidir. Bu, PvE'de oldukça etkili olabilir, ancak PvP'de son derece zayıf olduğu kanıtlanmıştır, çünkü minyonlar son derece öngörülebilir ve önlenebilir hareketlere sahiptir ve iyi AoE saldırılarına sahip sınıflara karşı çok savunmasızdır (diğer yapıların diğer Cadıları gibi).
Zayıf olanların bir karışımı yerine çok güçlü beceriler edinebilmeniz için yukarıdaki yapılardan yalnızca birini seçmek ve ona odaklanmak en iyisidir. Mevcut pasiflerin birçoğu yalnızca tek bir öğeyi veya yalnızca Minyonları etkiler.
Defansif olarak, saf Enerji Kalkanı odaklı Cadı şaşırtıcı bir şekilde en etkili savunmalardan birine sahiptir; ise Kaçırma ve Zırh fiziksel saldırılar için sadece iş, Enerji Kalkanı dışında hiçbir şey için çalışır Kaos hasar ve bu önleyebilir hatta öğeler vardır; Labirent'te bulunanlar gibi Tuzaklardan gelecek hasara karşı bile koruma sağlayabilir . Enerji Kalkanı, zaman içinde yüzde esasına göre yenilenir; bu, büyük bir Enerji Kalkanı'nın zaman içinde çok büyük bir ham nokta değerini yeniden oluşturabileceği anlamına gelir. Bir Cadı hasarı yalnızca birkaç saniye önleyebilirse, etkili bir şekilde çok büyük bir serbest iyileşme elde eder.
Nasıl bir Cadı inşa ederseniz edin, son derece yararlı olan ve dikkate değer birkaç beceri vardır:
Defansif olarak, saf Enerji Kalkanı odaklı Cadı şaşırtıcı bir şekilde en etkili savunmalardan birine sahiptir; ise Kaçırma ve Zırh fiziksel saldırılar için sadece iş, Enerji Kalkanı dışında hiçbir şey için çalışır Kaos hasar ve bu önleyebilir hatta öğeler vardır; Labirent'te bulunanlar gibi Tuzaklardan gelecek hasara karşı bile koruma sağlayabilir . Enerji Kalkanı, zaman içinde yüzde esasına göre yenilenir; bu, büyük bir Enerji Kalkanı'nın zaman içinde çok büyük bir ham nokta değerini yeniden oluşturabileceği anlamına gelir. Bir Cadı hasarı yalnızca birkaç saniye önleyebilirse, etkili bir şekilde çok büyük bir serbest iyileşme elde eder.
Nasıl bir Cadı inşa ederseniz edin, son derece yararlı olan ve dikkate değer birkaç beceri vardır:
- Netlik : Birkaç Mana Yenileme pasifi veya ekipman parçasıyla birleştirilmiş bu rezervasyon ucuz Aura, size o kadar güçlü bir mana yenilenmesi sağlayacak ki Mana Şişeleri giymenize gerek kalmayacak, sürekli büyü yapmanıza ve iyileştirme için bazı Flask yuvalarından tasarruf etmenize izin verecek Buff olanlar
- Elementlerin Saflığı : Clarity ile aynı anda kolayca kullanılabilen ve her Element için iyi dirençler sağlayabilen başka bir rezervasyon-ucuz Aura, özellikle kampanya yoluyla onlara kalıcı debufflar almaya başladığınızda kullanışlıdır.
Temel istatistikler
İstatistik | Değer |
|---|---|
Zeka | 32 |
Beceri | 14 |
Gücü | 14 |
Hayat | 57 |
Mana | 56 |
Saniye başına hasar | 3.5 |
Vurma şansı | % 83 |
Saniyedeki saldırı * | 1.2 |
Ana elin toplam birleşik hasarı | 2-5 |
Ana el fiziksel hasar | 2-5 |
Ana el doğruluk derecesi | 28 |
Ana el kritik vuruş hasarı çarpanı * | % 150 |
Dayanıklılık ücretleri * | 0/3 |
Dayanıklılık ücreti başına fiziksel hasar azaltma * | % 4 |
Dayanıklılık ücreti başına ek temel azalma * | % 4 |
Çılgınlık ücretleri * | 0/3 |
Çılgınlık yükü başına saldırı hızı artışı * | % 4 |
Çılgınlık yükü başına kullanım hızı artışı * | % 4 |
Çılgınlık yükü başına hasar değiştirici * | % 4 daha fazla |
Güç ücretleri * | 0/3 |
Güç yükü başına kritik vuruş şansı artışı * | % 50 |
Sakınma oranı | 58 |
Kaçma şansı * | % 32 |
Yangına dayanıklılık * | % 0 |
Soğuk direnci * | % 0 |
Yıldırım direnci * | % 0 |
Kaos direnci * | % 0 |
Saniyede mana yenilenmesi | 1 |
* 2.1.1d'den itibaren tüm sınıflar için aynı
Yükseliş sınıfları
Cadılar şu üç Yükseliş sınıfından birinde uzmanlaşabilir :
Yükseliş sınıfları
Cadılar şu üç Yükseliş sınıfından birinde uzmanlaşabilir :
Büyücü | Elementalist | Okültist |
Metin ve Konuşma
Cadı, Yeni Zelandalı komedyen Heidi O'Loughlin tarafından seslendirildi .
Giriş konuşması
"Benden korkmakta haklıydılar. Keşke korkaklıklarını dinleselerdi. Evimi ateşle götürmeselerdi çocuklarını alamazdım.
Şimdi Wraeclast'a sürgün edildim. Karanlık söylentileri duydum ... diğer sürgünlerin gözlerindeki dehşeti gördüm. Ama bana göre bir ülke diğer ülkeler gibidir. Öğeler müttefiklerim, ölüler hizmetkarlarım ve korku benim en yakın arkadaşım olacak. "
Karakter Oluşturma Sırasında Cadının Seçilmesi:
"Zihin meraklısı neden meraklarını Karanlık ve Ahlaksızlıktan doyurmaya çalışıyor? Masumiyet Babamızdır, Annemiz Oriath. Bir Kız Işıktan uzaklaştığında, kendini Yetim yapar. İyi öğrenin Wraeclast size öğretecek. , Cadı. Evinin yolunu bulmak için tek umudun bu. " - Yüksek Tapınakçı Sahibi
Karakter Diyaloğu
Seviye İlerlemesi
Seviye 2'ye ulaşma: "Ve şimdiye kadar ölü bir kadın olacağımı düşündüm."
3. Seviyeye Ulaşmak: "Öğrenmek yaşamaktır."
5. Seviyeye ulaşmak: "Bu Wraeclast'ın hizmet edeceğini düşünüyorum."
Seviye 10'a ulaşmak: "Kader keskin dişlerle gülümser."
Seviye 15'e ulaşmak: "Kendimi zar zor tanıyorum."
Seviye 20'ye ulaşmak: "Ülke benim komutuma kulak veriyor."
Seviye 30'a ulaşmak: "Artık korkuya ihtiyacım yok; kader bunu gördü."
Konumlar
Alacakaranlık Kordonu'nda: "Kumlar kötü niyetle titriyor. Burada beni karşılayan bir güç var."
Sahilde: "Bu kokuyu biliyorum. Tıpkı kız kardeşlerim gibi ... ateşin üzerinde."
Aşağı Hapishanede: "Böyle bir yeri eve çağırmaktansa yanmayı tercih ederim."
Gemi Mezarlığında: "Sirenler iyi yemek yiyormuş gibi görünüyor."
Güney Ormanı'nda: "Bir kıtanın bu seğiren cesedinde hala biraz yaşam olduğunu görmek güzel."
Günahlar Odası hakkında: "Buradaki hava tomaturji kokuyor. Burada bir iki şey öğrenebilirim."
Depo Kanalizasyonunda: "Karanlık köşelerdeki üzgün yaratıklar, çok uzun zamandır üzgün görünüyorlar."
Solaris Tapınağı'nda: "Bu büyünün içini görmek isterdim - ev işlerine katlanamam."
Lunaris Tapınağında: "Ya Kabusun ustası olursun, ya da seni yönetir."
Tanrı Asası üzerine: "Sahip'i hatırlayın, yukarı çıkan şey aşağı inmelidir."
Su Kemeri'ne girdikten sonra: Su sadece çürüme kokuyor. Bakalım nereye götürüyor. "
Dried Lake'e girdikten sonra: [alaycı bir şekilde] "Bu kadar güzel yerlere nasıl düşebilirim?"
On Maden Seviye 1 : "Evet., Küçük dağ bende seni görmek için memnun değilim."
On Mines Seviye 2 : "Ben benden hoşlanıyor."
On Kurutulmuş Gölü : "Nasıl böyle güzel yerlerde biten tutabilirim?"
Öldürülen olması Voll : "Thaumaturgy sadece Voll, daha senden alma vermez tutar?"
Deshret'i serbest bıraktıktan sonra: "Burada daha çok kapana kısılmış ruh var. Onları hissedebiliyorum."
On Kristal Venlere : "Do küçük dağ korkuttu edilemez Her yakında bitecek.".
Daresso'yu öldürdükten sonra : "Bunu sana kırmak zorunda kaldığım için üzgünüm Daresso, ama ... o gerçek değil."
On Kaom Rüyası : "Bu yüzden böyle bir Karui kralın baş görünüyor iç hepsi böyle değiliz umut budur."
Kral Kaom'u öldürdükten sonra : "İşte öfkeni kaybettiğin için elde ettiğin şey bu, Kaom."
On Beast Seviye 1 Belly : "Her gün değil sen kabusu, nefes alan bir yaşam içine yürüyüşe olsun."
Krematoryuma girdikten sonra: "Böyle bir şey inşa ettiğinizde, zulmü bir yaşam biçimi haline getirirsiniz."
Düşmanlar
Aç Cesedi öldürdükten sonra: "Ölüler yakında benim için dirilecek, bana karşı değil."
Brutus'u öldürdükten sonra: "Benim yaratım olsaydın, kaba, bu kadar kolay düşmezdin."
Fairgraves'i öldürdükten sonra: "... ve bu şekilde ölüyorsun denizci çocuk: yarım ölçü yok, teşekkürler."
Merveil'i öldüren: "Zavallı balık." Bunu sana yapan Twas aşk. "
Alira'yı öldürdükten sonra: "Değerli bir dersi kaçırdın, Rahibe: Asla gücün kafana gitmesine izin verme."
Kraityn'i öldürdükten sonra: "Bu gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor ... Genelde fareleri severim."
Oak'ı öldüren: "Bu topraklarda senin gibi hırslı küçük despotlar için zaman yok, Oak."
Vaal Oversoul'u öldürdükten sonra: "Yazık ... Arkadaş olabileceğimizi hissediyorum."
General Gravicius'u öldürdükten sonra: "Benim Oriath'ta yanmamı istedin. Bu hiç hoş değildi."
Lunaris Tapınağında Dindarlığı yendikten sonra: "İşine bayıldım, Dindar; pek sevmediğim sendin."
Sahip'i öldürdükten sonra: "Kimse senin için ağlamaz Sahip. Bir ruh değil."
Kaom'u öldürdükten sonra: "İşte öfkeni kaybettiğin için elde ettiğin şey bu, Kaom!"
Misc.
Bir görev eşyası düşürmeye çalışırken: "Bu eşya kaderden fısıldar."
Kasabadaki bir beceriyi kullanmaya çalıştıktan sonra: "Bu, hayatı karmaşık hale getirir."
Nadir bir çeteyi öldürdüğünde ara sıra:
Cadı, Yeni Zelandalı komedyen Heidi O'Loughlin tarafından seslendirildi .
Giriş konuşması
"Benden korkmakta haklıydılar. Keşke korkaklıklarını dinleselerdi. Evimi ateşle götürmeselerdi çocuklarını alamazdım.
Şimdi Wraeclast'a sürgün edildim. Karanlık söylentileri duydum ... diğer sürgünlerin gözlerindeki dehşeti gördüm. Ama bana göre bir ülke diğer ülkeler gibidir. Öğeler müttefiklerim, ölüler hizmetkarlarım ve korku benim en yakın arkadaşım olacak. "
Karakter Oluşturma Sırasında Cadının Seçilmesi:
"Zihin meraklısı neden meraklarını Karanlık ve Ahlaksızlıktan doyurmaya çalışıyor? Masumiyet Babamızdır, Annemiz Oriath. Bir Kız Işıktan uzaklaştığında, kendini Yetim yapar. İyi öğrenin Wraeclast size öğretecek. , Cadı. Evinin yolunu bulmak için tek umudun bu. " - Yüksek Tapınakçı Sahibi
Karakter Diyaloğu
Seviye İlerlemesi
Seviye 2'ye ulaşma: "Ve şimdiye kadar ölü bir kadın olacağımı düşündüm."
3. Seviyeye Ulaşmak: "Öğrenmek yaşamaktır."
5. Seviyeye ulaşmak: "Bu Wraeclast'ın hizmet edeceğini düşünüyorum."
Seviye 10'a ulaşmak: "Kader keskin dişlerle gülümser."
Seviye 15'e ulaşmak: "Kendimi zar zor tanıyorum."
Seviye 20'ye ulaşmak: "Ülke benim komutuma kulak veriyor."
Seviye 30'a ulaşmak: "Artık korkuya ihtiyacım yok; kader bunu gördü."
Konumlar
Alacakaranlık Kordonu'nda: "Kumlar kötü niyetle titriyor. Burada beni karşılayan bir güç var."
Sahilde: "Bu kokuyu biliyorum. Tıpkı kız kardeşlerim gibi ... ateşin üzerinde."
Aşağı Hapishanede: "Böyle bir yeri eve çağırmaktansa yanmayı tercih ederim."
Gemi Mezarlığında: "Sirenler iyi yemek yiyormuş gibi görünüyor."
Güney Ormanı'nda: "Bir kıtanın bu seğiren cesedinde hala biraz yaşam olduğunu görmek güzel."
Günahlar Odası hakkında: "Buradaki hava tomaturji kokuyor. Burada bir iki şey öğrenebilirim."
Depo Kanalizasyonunda: "Karanlık köşelerdeki üzgün yaratıklar, çok uzun zamandır üzgün görünüyorlar."
Solaris Tapınağı'nda: "Bu büyünün içini görmek isterdim - ev işlerine katlanamam."
Lunaris Tapınağında: "Ya Kabusun ustası olursun, ya da seni yönetir."
Tanrı Asası üzerine: "Sahip'i hatırlayın, yukarı çıkan şey aşağı inmelidir."
Su Kemeri'ne girdikten sonra: Su sadece çürüme kokuyor. Bakalım nereye götürüyor. "
Dried Lake'e girdikten sonra: [alaycı bir şekilde] "Bu kadar güzel yerlere nasıl düşebilirim?"
On Maden Seviye 1 : "Evet., Küçük dağ bende seni görmek için memnun değilim."
On Mines Seviye 2 : "Ben benden hoşlanıyor."
On Kurutulmuş Gölü : "Nasıl böyle güzel yerlerde biten tutabilirim?"
Öldürülen olması Voll : "Thaumaturgy sadece Voll, daha senden alma vermez tutar?"
Deshret'i serbest bıraktıktan sonra: "Burada daha çok kapana kısılmış ruh var. Onları hissedebiliyorum."
On Kristal Venlere : "Do küçük dağ korkuttu edilemez Her yakında bitecek.".
Daresso'yu öldürdükten sonra : "Bunu sana kırmak zorunda kaldığım için üzgünüm Daresso, ama ... o gerçek değil."
On Kaom Rüyası : "Bu yüzden böyle bir Karui kralın baş görünüyor iç hepsi böyle değiliz umut budur."
Kral Kaom'u öldürdükten sonra : "İşte öfkeni kaybettiğin için elde ettiğin şey bu, Kaom."
On Beast Seviye 1 Belly : "Her gün değil sen kabusu, nefes alan bir yaşam içine yürüyüşe olsun."
Krematoryuma girdikten sonra: "Böyle bir şey inşa ettiğinizde, zulmü bir yaşam biçimi haline getirirsiniz."
Düşmanlar
Aç Cesedi öldürdükten sonra: "Ölüler yakında benim için dirilecek, bana karşı değil."
Brutus'u öldürdükten sonra: "Benim yaratım olsaydın, kaba, bu kadar kolay düşmezdin."
Fairgraves'i öldürdükten sonra: "... ve bu şekilde ölüyorsun denizci çocuk: yarım ölçü yok, teşekkürler."
Merveil'i öldüren: "Zavallı balık." Bunu sana yapan Twas aşk. "
Alira'yı öldürdükten sonra: "Değerli bir dersi kaçırdın, Rahibe: Asla gücün kafana gitmesine izin verme."
Kraityn'i öldürdükten sonra: "Bu gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor ... Genelde fareleri severim."
Oak'ı öldüren: "Bu topraklarda senin gibi hırslı küçük despotlar için zaman yok, Oak."
Vaal Oversoul'u öldürdükten sonra: "Yazık ... Arkadaş olabileceğimizi hissediyorum."
General Gravicius'u öldürdükten sonra: "Benim Oriath'ta yanmamı istedin. Bu hiç hoş değildi."
Lunaris Tapınağında Dindarlığı yendikten sonra: "İşine bayıldım, Dindar; pek sevmediğim sendin."
Sahip'i öldürdükten sonra: "Kimse senin için ağlamaz Sahip. Bir ruh değil."
Kaom'u öldürdükten sonra: "İşte öfkeni kaybettiğin için elde ettiğin şey bu, Kaom!"
Misc.
Bir görev eşyası düşürmeye çalışırken: "Bu eşya kaderden fısıldar."
Kasabadaki bir beceriyi kullanmaya çalıştıktan sonra: "Bu, hayatı karmaşık hale getirir."
Nadir bir çeteyi öldürdüğünde ara sıra:
- "Oops, beceriksiz ben!"
- "Her şey ölür!"
- "Seni böylesi daha çok seviyorum!"
- "Hayat kısa, onunla başa çık!"
Tam envanter: "Çok. Çok. Dağınıklık."
Yeterli Zeka Yok: "Bu konuda kafam karıştı."
Yeterli Güç Yok: "Bunun için kas gücüm yok."
Yeterli Beceri Yok: "Bunun için daha esnek olmam gerekecek."
Karanlığı ortaya çıkardıktan sonra: "Hm. Ne kadar büyüleyici."
Deshret'i özgür bırakan Deshret: "Bu yerde o kadar çok hapsolmuş ruh ... Onları hissedebiliyorum.
General Gravicius, Cadı'ya: "Seni alevler içinde arındıracağım, kabus fahişesi!"
Sahip, Cadı'ya: "Seni buraya çağıran ustayı ısırır mısın, Cadı?"
Eşsiz NPC Diyaloğu
Bestel'ın Tanıtımı: "Wraeclast'ta bulanmış, suya doymuş bir cadı. Bu, senin hakkında yazdığım bir şiirin ilk mısrası, sürgün. Kolay, kızım. Bir adamı böyle bir bakışla kavurabilirsin. Adının Bestel, kaptanı. iyi gemi 'Mutlu Martı'. Ne yazık ki, Mutlu Martı'm gitti. Mürettebatım gitti. Ama aklım kaldı ... bir moda için. "
Nessa'nın Tanıtımı: "Orada Hillock'a ne yaptığını gördüm, Cadı. Siyah sanatın burada, sürgünde olmanın nedeni. Aynı zamanda başka bir şafağı görmene izin veren tek şey de olabilir. Ben Nessa, ve sanırım bizi o iğrenç devden kurtardığın için sana teşekkür etmeliyim. Oriath'ta türünüzü tereddüt etmeden yargıladım, Wraeclast'ta, bu lükse sahip değilim. "
Grigor'un Tanıtımı: "Yaklaşma, cadı. Senin türünden ben de doydum. Kız kardeşliğinizin eserlerine hayranlık duymayı bitirdikten sonra, o buzlu kürelerinizi doğuya çevirin. Bakır başlı bir kız ve onun erkek arkadaşı . Eksikler ve daha 'faydalı' yeteneklerinize ihtiyaç duyuyor olabilirler. "
Muhafız Odasında Dindarlık: "Cehalet seni buraya getirdi kardeş. Yeteneklerinin özgürce gelişebileceği ve gerçekten korkulduğu bir yere."
Thaumetic Mührü'nü kapatan Dindarlık: "Bu senin iyiliğin için kardeşim!"
Hareket 4 Diyaloğu
On Aqueduct'ta : "Bu su sadece yolsuzluk kokuyor o nereden geldiğini görelim.".
Kira'nın Tanıtımı:
"Piety'nin gözlerindeki bakışı gördüm. Gözlerindeki bakışı görüyorum, Cadı. Umduğum kadar farklı değil. Olursa olsun. Elindeki bıçak, askıdaki mızraktan daha iyi."
Petarus ve Vanja'nın Tanıtımı:
"Vanja: Çok hoş geldiniz kardeşim. Orada Sarn'da yaptığın şey, gerçekten ...
Petarus: ... korkunç. Beni yanlış anlamayın Pietty, geri kalanı, gelmesini sağladı. Ama burada öyle kimse yok. Bu Maraketh, iyi insanlar.
Vanja: Bunu biliyor! Lütfen kardeşim, Petarus'u boşver. "
Tasuni'nin Tanıtımı:
"Deliliğin gözlerine bakıyorum, Cadı. Kabus'un cömertçe doyuracağı bir güç açlığı görüyorum, eğer sormayı seçersen."
Oyun Tanıtımı:
"Bize geliyorsun, bizim gibi bir kadın, ama yine de bizim gibi değil.
Biz kendimizi geleneklere ve savaşa saklarken, siz kendinizi aşırı duygusallık ve korku içinde gizlersiniz ve bu yüzden dağın içinde Canavarı öldüreceksiniz. Leydi Dialla bana bunu söyledi.
Sana çok güveniyor, Cadı. Soru şu ki ... Maraketh inancını paylaşabilir miyiz? "
Canavarın Karnındaki Dindarlık, İğrenç : "Benim için mutlu ol kardeşim. Başarısızlıklarımızı sık sık silemiyoruz."
Dindarlık, İğrenç, mağlup olduktan sonra: "Hatalarımız en büyük başarılarımız olabilir."
Dindarlık, restore edildikten sonra:
"Seni iki kez küçümsedim kardeşim. Yeteneklerinin benimkini bile aştığını kanıtladığına göre şimdi iki kez. Yani öyle görünüyor ki, bu kadar kör bir şekilde başladığım işi bitirecek kişi olacaksın.
Bir parçam planlandığı gibi ayaklarının dibinde ölmeyi diliyor. Karanlıktan, büyüklükten utanan içimdeki küçük kız. "
Hasat Üzerine : "Dindarlığı hafife almışım. Güzel! Sürprizleri severim."
Doedre'yi öldürdükten sonra : "Ah, Doedre. Biz cadıların bazı standartları olmalı."
Maligaro'yu öldürdükten sonra : " Eleştirel olmaktan nefret ediyorum ama ... Daha iyisini gördüm."
Shavronne'u öldürdükten sonra : " Brutus'tan sonra, çalışmalarınızı bir daha göremeyeceğim için mutluyum."
Dindarlık, Kara Çekirdeği açmak üzere.
"Axiom hapishanesinde ilk tanıştığımızdan beri çok yol kat ettin. Seni oradan oradan dışarı atmaya o kadar yakındım kardeşim.
Ama şimdi bize bakın! Wraeclast'ın gördüğü en büyük dehşeti yok etmek için birlikte çalışıyoruz. Ağlayan bir tip olsaydım, gözüme yaşarırdı. "
Malachai'nin tanıtımı: "Seni bekliyordum Cadı. Sen ve ben birlikte Kabusların en güzelini yaratmak üzereyiz. Şimdi yatacak mısın küçük kız? Yoksa seni içeri sokmam mı gerekiyor?"
Dindar, Malachai tarafından öldürüldükten sonra: "Bu, kanlı bir kahraman olmaya çalıştığım için elde ettiğim şeydir. Rol için bu kadar uygun olacağını kim düşünebilirdi? Axiom Hapishanesinde hayat. Ölümcül, evet, ama bir hata mı? Hayır. Şimdi git kardeşim. Malachai'ye Kabus'un gerçek tanımını öğretmek sana kalmış. "
Dindarlığa yanıt: "Umarım dinlemeyecektir, Dindar. Bu daha da eğlenceli hale getirir!"
Malachai'yi öldürdükten sonra: "Zavallı Malachai, Ölümden o kadar korktun ki, değil mi. Şimdi ikiniz daha iyi tanışabilirsiniz. Bunu bir kez öğrendiğinizde gerçekten o kadar da kötü değil."
Malachai'nin ölümünden sonra Kira:
"Anlaşılamayacak şeylerden korkulmalıdır. Bir çocuğun öğrenmesi ilk kuraldır.
Bunu söylememde utanılacak bir şey yok: Senden korkuyorum, cadı. "
Malachai'nin ölümünden sonra Petarus ve Vanja:
"Petarus: Artık herkes için açık.
Vanja: Senin gibi kimse yok, Cadı.
Petarus: Canavar zor yoldan öğrendi ...
Vanja: ... ve Wraeclast'ın tamamı bunu öğrenecek, öyle ya da böyle.
Petarus: Sanırım bu, biz çocukken bize söz verdikleri sonsuza dek mutlu, değil mi Vanja?
Vanja: Bizim için, Wraeclast için ... belki. Ya sen abla? Bunun senin için neye benzediğini biliyor musun?
Petarus: Şimdi dolaşmak için bol bol mutluluk var.
Vanja: Bir parçasını hak ediyorsun. "
Malachai'nin ölümünden sonra Tasuni:
"Karanlığı kucaklayacağını biliyordum, Cadı. Bilemediğim şey, ondan yaşamı sıkıştıracağın. Dürüst olmak gerekirse, sende bu kadar çok sevgi olduğunu düşünmemiştim.
Şimdi görülecek bir şey kaldı. Aşk seni bundan sonra nereye götürecek? Nerede olursa olsun, her ne olursa olsun, acıyorum. Saygınız, dokunuşunuz, kucaklaşmanız ... sadece sevilenler için kıyamet anlamına gelebilir.
Bu yüzden aşklarını akıllıca seç, Cadı. Wraeclast'ın sana teşekkür edecek çok şeyi olabilir, ama yine de ağlayacak çok şeyi var. "
Malachai'nin ölümünden sonra Leydi Dialla:
"Küçük kız karanlık, karanlık bir mağaraya girdi. Küçük kız karanlık, kara bir Canavarla karşılaştı. Küçük kız onun karanlık, karanlık kalbini yedi.
Malachai'm öldü. Biliyordum, hissettim, son darbeyi vurduğunuz anda anladım. Ben, ben ... Gemling Kraliçesiydim ve şimdi Kralım öldü. "
Sürüm Geçmişi
Yeterli Zeka Yok: "Bu konuda kafam karıştı."
Yeterli Güç Yok: "Bunun için kas gücüm yok."
Yeterli Beceri Yok: "Bunun için daha esnek olmam gerekecek."
Karanlığı ortaya çıkardıktan sonra: "Hm. Ne kadar büyüleyici."
Deshret'i özgür bırakan Deshret: "Bu yerde o kadar çok hapsolmuş ruh ... Onları hissedebiliyorum.
General Gravicius, Cadı'ya: "Seni alevler içinde arındıracağım, kabus fahişesi!"
Sahip, Cadı'ya: "Seni buraya çağıran ustayı ısırır mısın, Cadı?"
Eşsiz NPC Diyaloğu
Bestel'ın Tanıtımı: "Wraeclast'ta bulanmış, suya doymuş bir cadı. Bu, senin hakkında yazdığım bir şiirin ilk mısrası, sürgün. Kolay, kızım. Bir adamı böyle bir bakışla kavurabilirsin. Adının Bestel, kaptanı. iyi gemi 'Mutlu Martı'. Ne yazık ki, Mutlu Martı'm gitti. Mürettebatım gitti. Ama aklım kaldı ... bir moda için. "
Nessa'nın Tanıtımı: "Orada Hillock'a ne yaptığını gördüm, Cadı. Siyah sanatın burada, sürgünde olmanın nedeni. Aynı zamanda başka bir şafağı görmene izin veren tek şey de olabilir. Ben Nessa, ve sanırım bizi o iğrenç devden kurtardığın için sana teşekkür etmeliyim. Oriath'ta türünüzü tereddüt etmeden yargıladım, Wraeclast'ta, bu lükse sahip değilim. "
Grigor'un Tanıtımı: "Yaklaşma, cadı. Senin türünden ben de doydum. Kız kardeşliğinizin eserlerine hayranlık duymayı bitirdikten sonra, o buzlu kürelerinizi doğuya çevirin. Bakır başlı bir kız ve onun erkek arkadaşı . Eksikler ve daha 'faydalı' yeteneklerinize ihtiyaç duyuyor olabilirler. "
Muhafız Odasında Dindarlık: "Cehalet seni buraya getirdi kardeş. Yeteneklerinin özgürce gelişebileceği ve gerçekten korkulduğu bir yere."
Thaumetic Mührü'nü kapatan Dindarlık: "Bu senin iyiliğin için kardeşim!"
Hareket 4 Diyaloğu
On Aqueduct'ta : "Bu su sadece yolsuzluk kokuyor o nereden geldiğini görelim.".
Kira'nın Tanıtımı:
"Piety'nin gözlerindeki bakışı gördüm. Gözlerindeki bakışı görüyorum, Cadı. Umduğum kadar farklı değil. Olursa olsun. Elindeki bıçak, askıdaki mızraktan daha iyi."
Petarus ve Vanja'nın Tanıtımı:
"Vanja: Çok hoş geldiniz kardeşim. Orada Sarn'da yaptığın şey, gerçekten ...
Petarus: ... korkunç. Beni yanlış anlamayın Pietty, geri kalanı, gelmesini sağladı. Ama burada öyle kimse yok. Bu Maraketh, iyi insanlar.
Vanja: Bunu biliyor! Lütfen kardeşim, Petarus'u boşver. "
Tasuni'nin Tanıtımı:
"Deliliğin gözlerine bakıyorum, Cadı. Kabus'un cömertçe doyuracağı bir güç açlığı görüyorum, eğer sormayı seçersen."
Oyun Tanıtımı:
"Bize geliyorsun, bizim gibi bir kadın, ama yine de bizim gibi değil.
Biz kendimizi geleneklere ve savaşa saklarken, siz kendinizi aşırı duygusallık ve korku içinde gizlersiniz ve bu yüzden dağın içinde Canavarı öldüreceksiniz. Leydi Dialla bana bunu söyledi.
Sana çok güveniyor, Cadı. Soru şu ki ... Maraketh inancını paylaşabilir miyiz? "
Canavarın Karnındaki Dindarlık, İğrenç : "Benim için mutlu ol kardeşim. Başarısızlıklarımızı sık sık silemiyoruz."
Dindarlık, İğrenç, mağlup olduktan sonra: "Hatalarımız en büyük başarılarımız olabilir."
Dindarlık, restore edildikten sonra:
"Seni iki kez küçümsedim kardeşim. Yeteneklerinin benimkini bile aştığını kanıtladığına göre şimdi iki kez. Yani öyle görünüyor ki, bu kadar kör bir şekilde başladığım işi bitirecek kişi olacaksın.
Bir parçam planlandığı gibi ayaklarının dibinde ölmeyi diliyor. Karanlıktan, büyüklükten utanan içimdeki küçük kız. "
Hasat Üzerine : "Dindarlığı hafife almışım. Güzel! Sürprizleri severim."
Doedre'yi öldürdükten sonra : "Ah, Doedre. Biz cadıların bazı standartları olmalı."
Maligaro'yu öldürdükten sonra : " Eleştirel olmaktan nefret ediyorum ama ... Daha iyisini gördüm."
Shavronne'u öldürdükten sonra : " Brutus'tan sonra, çalışmalarınızı bir daha göremeyeceğim için mutluyum."
Dindarlık, Kara Çekirdeği açmak üzere.
"Axiom hapishanesinde ilk tanıştığımızdan beri çok yol kat ettin. Seni oradan oradan dışarı atmaya o kadar yakındım kardeşim.
Ama şimdi bize bakın! Wraeclast'ın gördüğü en büyük dehşeti yok etmek için birlikte çalışıyoruz. Ağlayan bir tip olsaydım, gözüme yaşarırdı. "
Malachai'nin tanıtımı: "Seni bekliyordum Cadı. Sen ve ben birlikte Kabusların en güzelini yaratmak üzereyiz. Şimdi yatacak mısın küçük kız? Yoksa seni içeri sokmam mı gerekiyor?"
Dindar, Malachai tarafından öldürüldükten sonra: "Bu, kanlı bir kahraman olmaya çalıştığım için elde ettiğim şeydir. Rol için bu kadar uygun olacağını kim düşünebilirdi? Axiom Hapishanesinde hayat. Ölümcül, evet, ama bir hata mı? Hayır. Şimdi git kardeşim. Malachai'ye Kabus'un gerçek tanımını öğretmek sana kalmış. "
Dindarlığa yanıt: "Umarım dinlemeyecektir, Dindar. Bu daha da eğlenceli hale getirir!"
Malachai'yi öldürdükten sonra: "Zavallı Malachai, Ölümden o kadar korktun ki, değil mi. Şimdi ikiniz daha iyi tanışabilirsiniz. Bunu bir kez öğrendiğinizde gerçekten o kadar da kötü değil."
Malachai'nin ölümünden sonra Kira:
"Anlaşılamayacak şeylerden korkulmalıdır. Bir çocuğun öğrenmesi ilk kuraldır.
Bunu söylememde utanılacak bir şey yok: Senden korkuyorum, cadı. "
Malachai'nin ölümünden sonra Petarus ve Vanja:
"Petarus: Artık herkes için açık.
Vanja: Senin gibi kimse yok, Cadı.
Petarus: Canavar zor yoldan öğrendi ...
Vanja: ... ve Wraeclast'ın tamamı bunu öğrenecek, öyle ya da böyle.
Petarus: Sanırım bu, biz çocukken bize söz verdikleri sonsuza dek mutlu, değil mi Vanja?
Vanja: Bizim için, Wraeclast için ... belki. Ya sen abla? Bunun senin için neye benzediğini biliyor musun?
Petarus: Şimdi dolaşmak için bol bol mutluluk var.
Vanja: Bir parçasını hak ediyorsun. "
Malachai'nin ölümünden sonra Tasuni:
"Karanlığı kucaklayacağını biliyordum, Cadı. Bilemediğim şey, ondan yaşamı sıkıştıracağın. Dürüst olmak gerekirse, sende bu kadar çok sevgi olduğunu düşünmemiştim.
Şimdi görülecek bir şey kaldı. Aşk seni bundan sonra nereye götürecek? Nerede olursa olsun, her ne olursa olsun, acıyorum. Saygınız, dokunuşunuz, kucaklaşmanız ... sadece sevilenler için kıyamet anlamına gelebilir.
Bu yüzden aşklarını akıllıca seç, Cadı. Wraeclast'ın sana teşekkür edecek çok şeyi olabilir, ama yine de ağlayacak çok şeyi var. "
Malachai'nin ölümünden sonra Leydi Dialla:
"Küçük kız karanlık, karanlık bir mağaraya girdi. Küçük kız karanlık, kara bir Canavarla karşılaştı. Küçük kız onun karanlık, karanlık kalbini yedi.
Malachai'm öldü. Biliyordum, hissettim, son darbeyi vurduğunuz anda anladım. Ben, ben ... Gemling Kraliçesiydim ve şimdi Kralım öldü. "
Sürüm Geçmişi
Sürüm | Değişiklikler |
|---|---|
2.2.0 |
|
0.7.0 |
|
| Karakter Sınıfları | ||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|