kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Altın Konu Path of Exile: Harvest Tanıtımı

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar Sizlere Path of Exile: Harvest Tanıtımı Hazırladım. İyi okumalar.
HarvestFAQHeader.jpg

19 Haziran'da başlayan Path of Exile: Harvest'ı açılacağı duyurulmuştu. Gel gelelim konuya ve oyundan biraz bahsetmek istiyorum. Bu ligde Oshabi, Kutsal Koru'nun gizemli güçlerini keşfederken ona yardım edeceksiniz. Kısacası, tohum ekecek, büyümelerini teşvik edecek, içindeki canavarları hasat edecek ve Lifeforce'larını güçlü bir üretim kaynağı olarak kullanacaksınız.

Hasat'ta her alanda bir tohum önbelleği bulabileceksiniz. Onun belli bir menzilinde olduğunuzda, ayaklarınızın altında kökler belirecek ve onu kolayca bulmanıza yardımcı olmak için sizi ona doğru yönlendirecektir. Önbelleği açın, tohumları toplayın ve toplayıcılarla birlikte bahçeye dikmek için Oshabi'nin portalına girin.

Her tohumun, hangi canavarın ondan çıkacağını ve canavarın hangi özel üretim kaynaklarını yaratabileceğini belirleyen farklı bir özelliği vardır. Bir bitki mahsulü tamamen büyüdüğünde, onu hasat edebilirsiniz ve canavarlar ortaya çıkar. Bu canavarları öldürebilirseniz, Lifeforce'ları işçiliği yapmak ve daha yüksek tohum katmanları yetiştirmeye yardımcı olmak için kullanılabilir.

Kutsal Koru, size hangi tohumları ekeceğiniz, herhangi bir anda kaç canavara karşı meydan okumak istediğiniz ve hangi işçilik seçeneklerini kullanmak istediğiniz konusunda tam bir güç sağlar. Üretim seçenekleri, her seviyedeki karakterlere faydalar sağlar ve daha önce Path of Exile'da görülmemiş güç araçlarının kilidini açar.

Önceki liglerden farklı bir tempoya sahip bir ligi tanıtmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz ve oyuncuların bu yeni üretim seçenekleri etrafında karakterlerini nasıl oluşturduklarını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Tohumlar yığılır mı?
Evet, aynı seviyedeki özdeş tohumlar envanterinizde ve korudaki tohum deposunda istiflenecek. Seviye, envanterinizdeki tohumda gösterilecektir.

Bitkilerimi nasıl büyütebilirim?
Tohumlar, hasada hazır olmadan önce kaç büyüme döngüsüne ihtiyaç duyduklarını belirtir. Ana oyunda bir tohum önbelleği açtığınızda, bahçenizdeki bir büyüme döngüsü olarak sayılacaktır. Tohumların büyümesi için bahçenize girmenize gerek yok ve büyümeleri zamanın geçişine bağlı değil.

Tohumlarımı ekmezsem ne olur, yok olurlar mı?
Onları istediğiniz kadar saklayabilir ve hatta diğer oyunculara takas edebilirsiniz.

Bitkilerimi belirli bir süre içinde hasat etmem gerekiyor mu?
Hayır, solmazlar veya ölmezler.

Bahçeme bakmak istemiyorsam, harita için bahçeye girmeyi atlarsam ne olur?
Bunun bahçeniz üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur; sadece ilerlemenizi duraklatır. İstediğiniz kadar bırakabilir ve hazır olduğunuzda geri dönebilirsiniz.

Bahçe ekipmanlarını nasıl edinebilirim?
Bahçenizin başlamasını kolaylaştırmak için her tür ekipmandan küçük bir miktarla başlayın. Siz oyunda ilerledikçe işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmenin kolay olmasını sağlamak için bazıları zaten bahçenize yerleştirilmiştir. Ek altyapı parçaları satın almak için Lifeforce'u kullanmanız muhtemeldir.

Canavarlarla savaşırken yanlışlıkla bahçemin altyapısını hedef alabilir miyim?
İstediğiniz kadar Toplayıcıyı etkinleştirmek için kısa bir pencereniz var. Bu pencereden sonra, canavarlar canlıyken bahçenizdeki başka hiçbir şeyi hedefleyemezsiniz. Bunun istisnası, tehlikeden hızla kaçmanız gerektiğinde bahçenizden çıkmanızı sağlayacak portaldır.

Yerleşimlerini değiştirmek istersek bahçe altyapısını taşıyabilecek veya silebilecek miyiz?
Evet!

Kutsal Koruya sığınağımdan erişebilir miyim?
Evet.

Harvest kaç yeni üretim seçeneği sunuyor?
45'in üzerinde zanaat kategorisi vardır ve bu da 250'den fazla farklı olası zanaat efektiyle sonuçlanır.

Hangi üretim seçeneklerini alacağımı nasıl bilebilirim?
Her tohum, hangi işçilik faydası kategorisini sağladığını belirtir, böylece ilgilendiğiniz üretim seçenekleriyle ilişkili tohumları ekmeye öncelik verebilirsiniz. Bu tohumlardan canavarları öldürdüğünüzde, Lifeforce'u bu kategori içinde bir sonuç elde etmek için kullanılabilir. . Aldığınız belirli sonuçlar, üretim ekranında listelenir. Bu dövüşten toplayıcınızda ne kadar çok Lifeforce varsa, aldığınız setten o kadar çok yararlanabileceksiniz.

Örneğin, 'Hasat edildiğinde rastgele bir Fiziksel değiştirici üretim etkisi ortaya çıkaran' sekiz tohum ekerseniz, bu canavarları öldürün ve Yaşam Güçlerini toplayın - "Nadir bir öğeyi yeni rastgele değiştiricilerle yeniden düzenleyin" gibi farklı seçeneklerle karşılaşacaksınız. bir Fiziksel değiştirici "," Büyülü veya Nadir bir öğeyi yeni bir Fiziksel değiştiriciyle artırma "," Bir öğeden bir Fiziksel değiştiriciyi kaldırma "veya" Bir öğedeki Fiziksel değiştiricilerin rasgele özelliklerinin sayısal değerlerini rastgele oluşturma "dahil. Her tohumun rastgele belirlenen sonucuna bağlı olarak, bunlardan bazılarının birden fazla kullanımına sahip olabilirsiniz. Çoklu kullanımlar da dahil olmak üzere toplam 8 sonuç olacaktır, ancak hepsini kullanmak için genellikle yeterli Lifeforce'a sahip olmayacaksınız. Ama sen'

Harvest işçiliği düşük seviyeli oyunculara da fayda sağlıyor mu?
Evet. Oyunun ilk aşamalarından itibaren bahçenizi yönetmek, hem seviyelendirme hem de oyun sonu karakterlerine güçlü faydalar sağlar. Hazırladığınız öğelerin çok güçlü olmasını ve hikaye içeriğinin üstesinden gelmek için büyük bir destek sağlamasını istiyoruz.

Örneğin, Exalted Orb'lar, genellikle yalnızca oyun sonunda mevcut olan güçlü para öğeleridir. Bazı Hasat el sanatları, eşyalarınızı belirli modlarla etkili bir şekilde Yüceltmenize izin verir - örneğin, bir eşya üzerinde fiziksel bir değiştiriciyi Yüceltmek.

Normalde, Exalted Orb'lar güçleri, takas edilebilirlikleri ve herhangi bir öğe üzerinde çalışabilmeleri nedeniyle çok nadirdir. Oyunun başlarında çok fazla düşersek, değerlerinin çoğunu kaybederler. Ancak, Harvest aracılığıyla oyunun başlarında çok sayıda 'Fiziksel Uzmanlık' verebiliriz çünkü bunlar yalnızca daha düşük seviyeli eşyalarda kullanılabilir ve Oyunsonu eşyaları için herhangi bir etkisi yoktur. Oyun sonunda, 'Fiziksel Ustalar' tekrar nadir hale geliyor çünkü değerleri daha fazla öğeyi etkiledikçe katlanarak artıyor.

Hasat zanaatları, Path of Exile'da benzeri görülmemiş bir şekilde, seviye atlarken (düzinelerce diğer benzer güçlü sonuçların yanı sıra) donanımınızı Yüceltmenizi sağlar.

Aşama 2 tohumları nasıl edinebilirim?
Aşama 1 bitkilerden çıkan canavarlar, öldürüldüklerinde Aşama 2 tohumları düşürme şansına sahiptir. Aynı ilke Kademe 3 ve Kademe 4 tohumlar için de geçerlidir.

Bahçedeki canavarlar da eşya düşürür mü?
Evet! Bahçenize bakmanın ana ödülü, güçlü üretim seçenekleridir, ancak aynı zamanda normal eşyalar ve muhtemelen Hasata özgü bazı uniqueler de alacaksınız. Bahçedeki canavarların eşya düşürme oranı, ana oyundaki normal canavarlardan daha yüksek (çünkü lig içeriğidir).

Daha fazla canavar öldürmenin motivasyonu nedir?
Ne kadar çok canavar öldürürseniz, o kadar çok tohum damlası alırsınız ve üretim seansınız için daha fazla Lifeforce toplayabilirsiniz. Kalan Lifeforce'lar depolanabilir ve daha yüksek seviyeli bitkiler elde etmek için kullanılabilir. Öldürülen canavarlar da her zamanki gibi tecrübe ve eşya düşürme sağlar ve daha büyük dövüşler, eşya düşürme için daha büyük bonuslarla sonuçlanır.

Ayrıca, bir seferde ne kadar çok canavar öldürürseniz, Hasat'ın boyutuna göre o kadar fazla eşya düşürür ve Lifeforce elde edeceğiniz anlamına gelen bir sistem yaratmayı da deniyoruz. Bu, Metamorf 'güç çubuğunun' yanındaki istatistik listesine benzer şekilde, Toplayıcının hasat düğmesinin altında bir istatistik listesi olarak görüntülenecektir.

Bahçenizi ziyaret etmeden bitkilerinizin Hasata ne zaman hazır olduğunu bilmenin bir yolu olacak mı?
Şu anda kullanıcı arayüzünde, Hasat etmeye hazır bitkilerin yakınında bir toplayıcınız olduğunda sizi uyaracak bir tür sinyal üzerinde çalışıyoruz. Tam olarak uygulanması şu anda devam ediyor ve nihai ayrıntıları, karar verilir verilmez onaylayacağız.

Bahçeme nasıl giderim?
Bir tohum önbelleğini açtığınızda, Oshabi portalından görünecektir. Bahçenize erişmek için yürüyebilir veya alternatif olarak saklandığınız yerden girebilirsiniz.

Bahçem hiç sıfırlanacak mı?
Hayır, bahçenizin baştan itibaren belirli bir boyutu var. Her zaman aynı olana erişeceksiniz, ancak bahçenizi geliştirdikçe gelişmeye devam edecek. Altyapıyı ve bitkileri yanlış yere koyarsanız hareket ettirebilirsiniz.

Bahçedeki zulama erişebilir miyim?
Evet - Zulanızda depolanan öğeleri üretebilirsiniz, ancak bir haritadaysanız zulaya öğe ekleyemez veya kaldıramazsınız.

Ölürsem bahçeye tekrar girebilir miyim?
Evet, tabii ki Hardcore liginde değilseniz. Canavarlar, mahzen kapanana kadar kalacak.

Partilerde nasıl işliyor?
Oshabi'nin portalına girerek parti üyelerinizin bahçelerine erişebileceksiniz. Bir oyuncu tohum önbelleğini açtığında tohum bırakma tahsisinin nasıl çalışacağına ve bunun bir oyuncunun bitkilerini büyütmeye yönelik ilerlemesini nasıl etkileyeceğine dair ayrıntılar üzerinde hala çalışıyoruz.

Bahçeme diğer karakterlerimden erişebilir miyim?
Evet, ligde o ligdeki her karakterinizin erişebileceği bir bahçeniz var. Bununla birlikte, bitkileriniz yalnızca bahçenizdeki bitkilerin seviyesine benzer bir seviyeden tohum önbellekleri açarsanız büyür. Örneğin, Mud Flats'teyken seviye 82 tohumlarınızı ilerletemezsiniz.

Harita modlarınız bahçenizdeki canavarları etkiliyor mu?
Hâlâ bunun daha ince ayrıntıları üzerinde çalışıyoruz, bu nedenle henüz hiçbir şeyi onaylayamıyoruz.

Deliryum bahçenizdeki canavarları etkileyebilir mi?
Niyetimiz, Delirium'un bahçenize yayılabilmesi ve mahzendeki tüm oyuncular Koru'nun içindeyse zamanlayıcının duraklatılmasıdır.

Oshabi'nin portalına girdiğimde bir yükleme ekranı beklemem gerekecek mi?
Hayır, Incursion'a benzer şekilde çalışır ve anında yüklenir.
110790_640.jpg

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    4.6 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri