mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Rocket League Drift Hareketi Nasıl Yapılır ?

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

05GE2EFaKm0iZByqqUcyiAE-1.1569492912.fit_lim.fit_lim.size_848x99999.jpg

Merhabalar, Size Rocket League'de Drift Yapmanın Önemi Üzerine Bir Kılavuz Hazırladım. İyi okumalar.
Çoğu zaman, yeni oyuncuların topa vururken daha uzun ve gereksiz dönüşler yaptığını görüyorum. Arabaların dönüş yarıçapları o kadar geniştir ki, eğer deneyimli değilseniz isabetli vuruşlar elde etmeyi zorlaştırır. Ama bu ıskalamalara gerçekten neden olan ne araba ne de oyuncunun becerisi, çünkü drift yapmıyorlar! Burada, neden daha fazla sürüklenmeniz gerektiğine dair üç nedeni açıklayacağım!

1. Konumlandırma!

Bazen, kendinizi bir kuruşa geri dönmeye ihtiyaç duyarken bulabilirsiniz ve bunu yapmanın en iyi yolu sürüklenmektir! Başka bir deyişle, drift yapmak arabanızı karşıdan gelen bir topa doğru aksiyona geri döndürebilir veya top temizlenirse, tekrar savunmaya dönebilirsiniz. Sürüklenme, yaklaşmakta olan bir çekimi kurtarmakla onu bir kıldan kaçırmak arasındaki fark anlamına gelebilir! Topu izlediğinizden emin olun ve ardından buna göre kayın.

Bir dahaki sefere profesyonel bir Rocket League oyuncusunu canlı yayın izlediğinizde, kaç kez kaydıklarını görmek için kontrolör katmanını izleyin ve şaşıracağınızı garanti ederim.

2. İtme Geri Kazanma

İtme, Rocket League'de önemli bir rol oynuyor. Profesyonel sahnede "ters taramalara" tanık olmamızın nedeni budur. Ama ben gerçekten bu tür bir momentumdan bahsetmiyorum. Yön değiştirirken hızınızı koruyabilen türden bahsediyorum. Bu yatay olarak çalışsa da, özellikle dikey olarak bahsediyorum! İner inmez drift yapmak, hızınızı ve arabanızı oyunda tutmak için önemlidir. Bazen bir havadan sonra, merkezin dışına inebilir ve tüm ivmenizi kaybedebilirsiniz. İnerken drift yaparsanız, hız kaybetmezsiniz. Maksimum hızı korumak için bunu bir adım öteye taşıyabilir ve yana doğru çevirebilirsiniz. Birçok profesyonel oyuncu bu tekniği dalga atma olarak bilinen bir mekanikle birleştirmeyi sever.

image1544948063.jpg

3.Doğru Zamanlama
Arabanızın etrafından dolaştığı için topa tamamen dokunduğunuz bir zamanı hatırlıyor musunuz? Düşündüğünüzden daha sık oluyor çünkü birçok oyuncu arabalarının dönüş yarıçapının gerçekte olduğundan daha keskin olduğunu düşünüyor. Dönüş sırasında sürüklenme düğmesine dokunmanın hareketinizi daha özlü hale getireceğini ve bu da çok daha isabetli bir vuruşla sonuçlanacağını buldum. Bu sizin için önemli görünmese de, hedefe şut atmakla topu arka duvara sektirmek arasındaki fark anlamına gelebilir. Bu iki sonucun hiçbiri kötü değildir, ancak bunun yerine kendi avantajları ve dezavantajları ile durumsaldırlar.

Örneğin, baskı uygulamak istiyorsanız, hedefe bir atış daha uygun olurken, iyi bir atışınız yoksa ancak takım arkadaşınız varsa arka duvardan sekme yararlıdır. Rocket League gibi bir oyunda durumsal farkındalık çok önemlidir ve drift yapmak bu durumların her birine uygun hale gelmeye yardımcı olabilir.

Özetle;
Drift, Rocket League'in daha düşük bir seviyesinde çok az kullanılan bir araçtır. Mevcut bir Şampiyon 3 ve eski Büyük Şampiyon olarak, oyunun çoğunluğu için drift tuşuna dokunup basılı tutuyorum çünkü arabamın tam olarak olması gereken yere yerleştirilmesini istiyorum. Eğer çarpılırsam, aksiyona olabildiğince çabuk geri dönebilmek istiyorum. Rakibin kurtarması daha zor olacak daha iyi görünümlü bir atış istiyorsam, arabamı hafifçe kaydırmak ve böylece topun alt kısmı yerine sağ alt tarafına vurmak istiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri