Unutma Dostum Hiçkimse 0 Değildir. Kendini Hiçbir Zaman Bu Kadar Küçük Görme Seninle Bir Anımı Paylaşmak İstiyorum İzninle. Ben İlk Bu İşe Başladığımda 0 'ı Geç Eksideydim Çünkü Yeterli Oyun Bilgim Bile Yoktu Birde Önceden İmkanlar Kısıtlı 2008 2010 Arasından Bahsediyorum Zaten Pvp Konuları Yeni Yeni Çıkmaya Başlamış Ben O Zamanlar Geziyorum Araştırıyorum Falan 1 Konu Bulunca 20 Kere Okuyup Ezber Yapıyordum Çevremdeki Arkadaşlarım Benimle Çok Dalga Geçiyorlardı. Benim Boş İşler İle Uğraştığımı Tabiri Caizse Senden Bir B*k Olmaz Diyorlardı. Azimle Çaşlıştım Yıllarca Uğraştım. İşimi Kurdum Hayatımı Düzenimi Kurdum. Belki Çok İyi Okullarda Okuyamadım. Ama Şuanda Günümüze Bakınca Bana Senden Bişey Olmaz Diyen Arkadaşlarım Komşularımın Çoğunun Cebinde Sigara Parası Yok. Bırak Araba Almayı Taksi'ye Zor Biniyorlarken Ben İse 2019 Ford Mondeo Biniyorum Kardeşim. Yani Demem Odur Ki Hiçbir Zaman Kendini Ezdirme Küçük Görme Kimseye Boyun Eğme Kardeşim. Sorununa Gelince Yarın Akşam Yaz Bana Ben Detaylı Şekilde Sana Yardımcı Olacağım (Ama Senin Öğreneceğin Şekilde Yardımcı Olacagım)