raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bannerlord Devoloper console açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reffex01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Reffex01

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
2h 9m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 8 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
4
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bannerlord'a devoloper console indirdim fakat oyuna girerken bir hata veriyor (hatayı aşşağıda resim olarak paylaşacağım) daha sonra oyuna girince Ctrl+é , Ctrly+Shift+é ve ctrl+- yapıyorum fakat konsol açılmıyor sebebi veya çözümünü söylerseniz çok sevinirim.

hata.png

Oyuna girerken verdiği hata/uyarı bu

Öncelikle merhaba, modu doğru yerden indirdiğinizden eminmisiniz ? bu kısımndan yükleyip [Alt + ~] tuşları ile konsolu açabilirsiniz.
Modu kurmayı bilmiyorsanız Buradan öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba, modu doğru yerden indirdiğinizden eminmisiniz ? bu kısımndan yükleyip [Alt + ~] tuşları ile konsolu açabilirsiniz.
Modu kurmayı bilmiyorsanız Buradan öğrenebilirsiniz.
modu doğru şekilde dediğin gibi indirdim devoloper console nin olmadığını anladım ayrıca ~ yapabilmek için ctrl+alt gr+Ü yapmam gerekiyor kısayolu olup olmadığını bilmiyorum.

Bunun dışında Buradan öğrenebilirsiniz kısmına tıkladım çıkan konu da adamın dediklerini yaptım fakat oyuna girince şu hatayı veriyor

1601391491151.png

eğer bu hatanın sebebini ya da ya da o tuşu nasıl bulacağımı söylerseniz sevinirim.

Oyun beta sürümde olduğu için her zaman güncelleniyor son sürümüyle güncel olmayabilir mod sürümü.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri