ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hepsine bakıldı. Çözümü bulunamadı. En son db build edildi ama game edilmedi. Files değişildi.gcc sürümünden yada makefileden kaynaklanıyor olabilir.
cd /usr/src/Razuning2/Server uzantında sıkıntı varArkadaşlar merhaba source build için 10 gündür uğraşıyorum lütfen birisi acil yardım etsin bir kaç sıkıntım var
komut satırım bu mesela
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
gmake
aldığım hata bu
touch: libserverkey/Depend: No such file or directory
gmake: *** [Makefile:47: libserverkey] Error 1
discord @ RodeRein#7241
cd /usr/src/Razuning2/Server uzantında sıkıntı var
cd /usr/src/Razuning2/Server/Game/src bunu dene. sonra gmake clean vsvs
altyapın gmake all için uygun degildir. freebsd sürümün belkide. Sorunun cevabınıda kupa olara işaretlersen sevinirim. iyi forumlar.Gmake Clean
Gmake dep
Gmake - j20
Dedikten sonra build lendi diye bi kaç yazı gördüm sonrasında # gmake all ve gmake komutunu yazınca yine aynı sorunu verdi. Acaba j20 komutu gmake ile aynı komutu ya da j20 yeterli mi? Gmake ve gmake all yapmama gerek varmı. Yaparsamda sonraki adımları nasıl halletcem. Yani dediğin uzantıda buildlendi diye char. Cpp gibi şeyleri gördüm. İş bitmiş oluyor mu ondan sonra. Yoksa gmake all felan yazmamız şartmı
Gmake Clean
Gmake dep
Gmake - j20
Dedikten sonra build lendi diye bi kaç yazı gördüm sonrasında # gmake all ve gmake komutunu yazınca yine aynı sorunu verdi. Acaba j20 komutu gmake ile aynı komutu ya da j20 yeterli mi? Gmake ve gmake all yapmama gerek varmı. Yaparsamda sonraki adımları nasıl halletcem. Yani dediğin uzantıda buildlendi diye char. Cpp gibi şeyleri gördüm. İş bitmiş oluyor mu ondan sonra. Yoksa gmake all felan yazmamız şartmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?