- Konular
- 128
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 9d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 171
- MmoLira
- 1,456
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba source build için 10 gündür uğraşıyorum lütfen birisi acil yardım etsin bir kaç sıkıntım var
Razuning2 Server Filesini kullanıyorum.
Src build işlemini Vds de build server da gerçekleştieiyorum. Build olmaz demeyin localden başka yerde, oluyor. Başka src leri deneyince build alıyor sunucu. Aynı zamanda Razuning2 nin src si nide başkaları build alabiliyor.
Db Src : Çözüldü
Game Src : Çözülmedi
Db Src yi @stlgolden gcc sürümünü Gcc49 yaparak ve aynı zamanda hatalı kodların bazılarını Gcc49 a getirerek db yi source etmeyi başardı. Özel teşekkürlerimi kendisine sunuyorum. Ancak game src yi başaramadık.
Game src için ve ya en baştan farklı bir şekilde destek sağlıyabilecekler var ise yardımlarınıza muhtacım.
Problemler ekte verilen görsellerde mevcuttur. Acil dönüşlerinizi bekliyorum.
Görseller Game Src build alırken verilen hatalardır. Teamw ile bağlanıp çözebilecek varsa çok sevinirim.
Razuning2 Server Filesini kullanıyorum.
Src build işlemini Vds de build server da gerçekleştieiyorum. Build olmaz demeyin localden başka yerde, oluyor. Başka src leri deneyince build alıyor sunucu. Aynı zamanda Razuning2 nin src si nide başkaları build alabiliyor.
Db Src : Çözüldü
Game Src : Çözülmedi
Db Src yi @stlgolden gcc sürümünü Gcc49 yaparak ve aynı zamanda hatalı kodların bazılarını Gcc49 a getirerek db yi source etmeyi başardı. Özel teşekkürlerimi kendisine sunuyorum. Ancak game src yi başaramadık.
Game src için ve ya en baştan farklı bir şekilde destek sağlıyabilecekler var ise yardımlarınıza muhtacım.
Problemler ekte verilen görsellerde mevcuttur. Acil dönüşlerinizi bekliyorum.
Görseller Game Src build alırken verilen hatalardır. Teamw ile bağlanıp çözebilecek varsa çok sevinirim.
Son düzenleme: